Ale gorąco. Przez ten upał spociłem się w bardzo wstydliwym miejscu. W Radomiu.
Nic ci nie ukradli?
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.
Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Pewnie stoisz pod pomnikiem Kaczyńskich i go pilnujesz? mamy cie
Konto usunięte
2013-06-20, 18:27
Chytra baba z radomia ukradnie ci ten pot
Konto usunięte
2013-06-20, 18:29
Jak pies srał to tupał, taki u mnie upał.
Dam 15 piwko. Niech Radomianie mają ból dupy.
Ileev napisał/a:
Dam 15 piwko. Niech Radomianie mają ból dupy.
Właśnie mi uświadomiłeś, że mogłem zmienić na warszawę. Byłaby obszerniejsza dyskusja i większy ból dupy.
przyp🤬alacie się tego Radomia, a pewnie połowa z was bądź jakaś część z was) mieszka w jakiś K🤬idołkach, Piotrkowach czy tam innych Przysuchach, jestem z Radomia, wstyd mi za ten pomnik, ale k🤬a, dajcie sobie spokój, dostrzegacie takie pierdoły, a w innych miastach nie lepiej.
Konto usunięte
2013-06-20, 20:05
Nawet Radomianie się śmieją z Radomia. Ale jednak ludzi i najebki mamy tu zajebiste.
@eltupito
Zluzuj butthurta, też jestem z Radomia i mam wyj🤬e na takie posty. Jeśli jeszcze nie zauważyłeś to za Twój ból dupy i innych, będzie takich postów więcej w przyszłości.
@ eltupito
Pomnikiem to po prostu dop🤬lili nieziemsko, kończąc w ten sposób dzieło zniszczenia.
Konto usunięte
2013-06-20, 20:15
Ja jestem dumny z Radomia i z tego że postawili tam pomnik.W 1976 też o Radomiu mówili że mieszkają tu "warchoły" a strajkujący wtedy ludzie, zapoczątkowali zmiany w Polsce.Dzięki ich postawie możecie tu pisać swoje wypociny.Za parę lat jak dorośniecie, może zrozumiecie kim dla Polski był Lech Kaczyński i jego żona.
Konto usunięte
2013-06-20, 20:22
@skoczek1
Osz Ty trollu....
Konto usunięte
2013-06-20, 20:56
"Za parę lat jak dorośniecie, może zrozumiecie kim dla Polski był Lech Kaczyński i jego żona. "

Wyjaśnij, kim dla Polski była jego żona