Nasze piłkarki ręczne awansowały do ćwierćfinału mistrzostw świata i zmierzą się w nim z reprezentacja francuzek które jeszcze nie przegrały meczu na tych zawodach ale jak sprawiły niespodziankę z Rumunią to miejmy nadzieję, że i dalej ich poniesie
mecz aż pojawi się na otwartym kanale tvp 2 w środę o 17:10, a tu ich piękna radość i miłość do ojczyzny, chłopaki od piłki mają kolejna reprezentacje od której powinni się uczyć
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:41
Ruli napisał/a:
chłopaki od piłki mają kolejna reprezentacje od której powinni się uczyć
![]()
Sorry, ostatnio nie śledzę wydarzeń, chcesz powiedzieć, że po ostatniej serii kompromitacji jeszcze nie rozwiązano tej zbieraniny zwanej "piłkarską reprezentacją Polski" ?
Jakbyś takiej powiedział ,że ma iść do kuchni to prawdopodobnie byłoby to spotkanie 3 stopnia z podłogą. Są nieźle umięśnione.
Cieszą się jakby zostały mistrzami świata... W sumie nie dziwie im się, bo przecież jak odpadną to znów powrót do kuchni.
Oglądałem cały mecz najpierw sypałem ku...mi a później cieszyłem się jak one na tym filmiku
bardziej meskie od pilkarz reprezentacji polski panow w pilce noznej...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie