Chyba mu kolor nie podszedł ;]
Konto usunięte
2009-07-04, 11:23
Tak to jest z rozpuszczonymi bachorami, mają wszystko za nic - rodzice dadzą a oni nie wiedzą co to praca więc im się w dupach przewraca.
Konto usunięte
2009-07-04, 11:28
LOL to się nazywa rozpuścić dzieciaka a tatuś p🤬da ponad wszystko, zamiast złapać szczyla i mu porządnie zaj🤬 to sobie poszedł LOL
Konto usunięte
2009-07-04, 11:47
"szybe! szybe k🤬a xD "
jaki foch ojap🤬le xDDDD pewnie się popłakał.
podpis użytkownika
sex, drugs and ROTFL n LOL !!1!
Konto usunięte
2009-07-04, 12:24
wykop.pl ... :/
to jest fake , tak samo jak pierwszy film z tym dzieciakiem co mu stara kasuje konto w WoWa i sobie pilota w dupe wlozyl prawie
Konto usunięte
2009-07-04, 12:27
Perlo napisał/a:
wykop.pl ... :/
o jejciu straszne
Konto usunięte
2009-07-04, 13:37
he to ten sam koleś, a po za tym ma racje, samochód jest brzydki, ale ja bym sobie przemalowała.
To sa durne amerykance, zamiast szyby powyp🤬alac- co by fajnie przynajmniej bygladalo, to ten w pake ,w kolo wali. Idiota ;]
Nie dziwie się młodemu, widzicie jakie wozy sa w tle? Hummer i jakiś truck też 2x wiekszy od niego. A w garażu jakiś Muscle. Nawet ktoś tam mówił że dał za niego 200$
Nie dziwie mu się powinien komuś zaj🤬, najlepiej kamerzyście
jak dla mnie to fake, bo gdyby chcial zniszczyc auto zaczalby od szyb
podpis użytkownika
Bóg nie jest sadystą, żeby skazywać kogoś na wieczne męczarnie. śmierć to zapłata za grzech, a nie wieczne męczarnie. Po śmierci nie ma nic.
Konto usunięte
2009-07-04, 15:02
A ja chętnie rozj🤬bym jego łeb o to auto.
Konto usunięte
2009-07-04, 15:25
ja rozumiemm gdyby dostal po prostu starego pickupa to powininen sie cieszyc ale ten samochod dopiero co wyjechal ze szrotu... kto z was by tym jezdzil?
Konto usunięte
2009-07-04, 15:33
j🤬y bachor normalnie zabilabym za takie cos.
jak wychowujesz tak masz

szkoda że się przypadkiem tym bejsbolem nie jebnął po głowie