Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
m................e 2015-11-03, 12:49
a może ornitologa
Zgłoś
rust 2015-11-03, 13:03 2
@up coś ci się pop🤬liło z urologiem

podpis użytkownika

blablabla tekst podpisu
Zgłoś
KrisCFC 2015-11-03, 15:24 13
Po co do onkologa? W internecie znajdziesz objawy i przyczyny każdej choroby. Koniec końców w necie nawet ból gardła to początek raka, więc nie marnuj czasu (i ewentualnie kasy na prywatnego onkologa) tylko od razu zapisz się na chemioterapię.

podpis użytkownika

Przybyłem, zobaczyłem i oczom nie wierzę.
Zgłoś
bleblebator1 2015-11-03, 16:33
Ja bym tam proponował do proktologa

podpis użytkownika

Doskonały i nieomylny inżynier to taki, który unika drobnych błędów na drodze do wielkiej katastrofy.
Zgłoś
Arathnmor 2015-11-03, 22:11 2
Idź na główną zanim gimbaza dopisze więcej komentarzy na swoim poziomie.

podpis użytkownika

"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. Pratchett
Zgłoś
wilkoala 2015-11-03, 23:21 2
Psychiatry, wszystkie dupy powinny tam chodzić systematycznie.
Zgłoś
RmX 2015-11-04, 14:18
KrisCFC napisał/a:

Po co do onkologa? W internecie znajdziesz objawy i przyczyny każdej choroby. Koniec końców w necie nawet ból gardła to początek raka, więc nie marnuj czasu (i ewentualnie kasy na prywatnego onkologa) tylko od razu zapisz się na chemioterapię.

Najlepiej jak się w gimbazie mówiło że ręka Cię boli to diagnoza była jednogłośna.
Zgłoś
miksuss 2015-11-04, 14:30 1
Chudnięcie i inne charakterystyczne cechy ludzi z rakiem są wynikiem leczenia, czyli brania chemii i naświetleń a nie samego raka...

podpis użytkownika

Mam wszystko aep arse
Zgłoś
subject1 2015-11-04, 15:23
miksuss napisał/a:

Chudnięcie i inne charakterystyczne cechy ludzi z rakiem są wynikiem leczenia, czyli brania chemii i naświetleń a nie samego raka...

Po co się wypowiadasz jak się ch*ja znasz? Może podasz źródło skąd zaczerpnąłeś te herezje?
Zgłoś
moskalowy 2015-11-04, 15:28
można i tak

Zgłoś
b................s 2015-11-04, 19:16
Up co to za sp🤬olina? Gdyby mi się taki urodził syn to bym go z urwiska wyj🤬
Zgłoś
Bertwiadomo 2015-11-06, 2:36
Sadistic, jakiego nam trzeba
Zgłoś