"obiecałem twojej matce, że wyleczę cie z homoseksualizmu, a Radosław Rumian słowa dotrzymuje"
i jeszcze akcja pod kebabem hehe, dobry odcinek
i jeszcze akcja pod kebabem hehe, dobry odcinek
Ojczulek jak H****s trochę wygląda - tylko mu kapelusz założyć
podpis użytkownika
Z c🤬jem i z prądem żartów nie ma!

metanadren napisał/a:
Przypominacie mi z tą homofobią ich.
Obrazek
No niby k🤬a pełnoletni a p🤬li jak dzieciak z gimbazy.
Jak chcesz pedałować to nie tu.
Dziękuję dobranoc

sory ale nie mogę się powstrzymać
Od razu napisze że nie lubię pedałów i chętnie jakiegoś bym skopał ale tekst o tym że dupa służy wyłącznie do srania na sadisticu to bardzo duża hipokryzja bo większość z tu obecnych (która w ogóle uprawiała seks) marzy o analu z dziewczyną ...
Od razu napisze że nie lubię pedałów i chętnie jakiegoś bym skopał ale tekst o tym że dupa służy wyłącznie do srania na sadisticu to bardzo duża hipokryzja bo większość z tu obecnych (która w ogóle uprawiała seks) marzy o analu z dziewczyną ...
a ja go gejów nic nie mam ale przyznać muszę-ta cała kampania jest z dupy, a ludzie na plakatach wyglądają tak:"kochaj albo wp🤬l"
ej @metanadren, jak na ironię tamtych czasów mieszanki rasowe dają najzajebistrzą pulę genową, więc najlepsze co możesz dać swojemu dziecku to drugiego rodzica z innego kontynentu (dziękuję, dobranoc, ja idę spać!)
ej @metanadren, jak na ironię tamtych czasów mieszanki rasowe dają najzajebistrzą pulę genową, więc najlepsze co możesz dać swojemu dziecku to drugiego rodzica z innego kontynentu (dziękuję, dobranoc, ja idę spać!)
maXikinght napisał/a:
sory ale nie mogę się powstrzymać
Coś taki nie uświadomiony?
MĘSKA dupa służy do srania ! natomiast kobieta ma 3 dziury do r🤬ania .
podpis użytkownika
Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.