👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:17

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

wubepe napisał/a:
do nauki by sie wzieli a nie do skakania po ulicach jak pajace.
Za nauke byś się wziął, a nie za przeglądanie Sadistica od rana

Walassss napisał/a:
Za nauke byś się wziął, a nie za przeglądanie Sadistica od rana![]()
ja juz wszystko umiem, a w pracy trzeba sobie jakoś umilać czas

I znowu widzę srakę w spodniach... No cóż.. trzeba się nauczyć żyć w tym co rano - nowym świecie ^^

Umm, masz kompleksy? Idź też rusz dupę i pokaż, że umiesz lepiej(lub umiesz cokolwiek innego od gapienia się w monitor) :]
Pierwszy filmik jeszcze tu obleci, ale drugi imho wcale nie jest zły.
Pierwszy filmik jeszcze tu obleci, ale drugi imho wcale nie jest zły.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie