📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:19

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

różnica prędkości 2-3 km/h przez 10 godzin jazdy daje różnicę w trasie ok. 20-30 km. Ciśnie debil z max. prędkością i wyprzedza blokując drogę, żeby 20 minut w skali dnia zaoszczędzić... Ja bym proponowałpół godziny wcześniej wyjechać

wszystko fajnie tylko obczajcie ze ten koles sam wyprzedza te dwa tiry bardzo powoli
jedzie i jedzie tym pasem i najezdza na innych a sam co odwala

@Bridgwater88
Moim zdaniem on tłumaczy problem a nie najeżdża na innych.
Moim zdaniem on tłumaczy problem a nie najeżdża na innych.

pin napisał/a:
Zajrzyj sobie do przepisów i zobacz kiedy "TIR-y" mogą jeździć, a kiedy nie, poczytaj o przepisach dotyczących czasu pracy kierowcy, potem jeszcze o taryfikatorze mandatów w ITD za złamanie tych przepisów, na końcu dowiedz się, co to jest tachograf, a potem dopiero pisz na necie swoje wypociny.
A na koniec szerokości, przyczepności i czujnego oczka.
Mam to w dupie, wolę przejrzeć książkę kucharską (a co!).
A komentarz poszedł głupi - przyznaję
Całuski :*
ja powiem tak, ograniczenia predkosci? tiry na litwinskich blachach po polskich krajowych leca po 130kmh nawet bo mamy niske mandaty dla nich w porownaniu z niemcami, a jezeli chodzi o wyprzedzanie, siedze w niemczech 2 rok i codziennie jezdze po autostradach=> ciagniki na niemieckich blachach niemal w ogole nie wyprzedzaja sie na 2 pasmowej autostradzie tylko na 3 pasmowej, a tak to jada zblizona predkoscia wg ograniczenia w niemczech to jest chyba 80kmh dla tirow, tylko polacy "gonią" czy tez ruski, zeby nadrobic te kilka kilomettrów podczas dnia pracy bo zroobią maksymalnie 10km wiecej, tu chodzi o kulture - niemcy choc gnoji nienawidze, ją mają, a polacy jak to w polsce bieg za kilkoma groszami, niemiec poczeka na 3 pasmowke...

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie