opis k🤬a
To chyba pierwszy Stand-Up z Polski, który sprawił, że kąciki moich ust uniosły się w górę.
C🤬jowe. Pozdrawiam mojego psa Frycusia.
podpis użytkownika
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, c🤬jki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie k🤬a chcieć.
Zabawne jak Twoj pies Frycuś.
D................0
2015-06-09, 16:12
piwko za opis
m................3
2015-06-09, 16:19
Są 2 opcje:
- albo z wiekiem poczucie humoru siada
- albo IQ polaków spada i przez to te gagi są zabawne tylko dla debili.
G................7
2015-06-09, 16:38
Większy wieśniak z takiego warszawiaka, niż z tego Czarka.
Chyba tylko jego rodzina i znajomi sie tam śmieją.
Jak ktoś nie pracował nigdy w korpo, to może tego nie kminić.
podpis użytkownika
Ludzie, którym się nie podobam powinni przyjąć jedną prostą rzecz- cyjanek potasu.
q................u
2015-06-09, 23:54
@Gizmolka: Ja robię i nie kminię co w tym śmiesznego. On chyba na oczy nie widział corpo, tylko od znajomych usłyszał.
Misia, Barei to ogląda się w niedzielę wieczorem, żeby przygotować się na poniedziałek. Ludzie, którzy robią w corpo dłużej jak 3 miesiące stażu nie mówią jak jest, bo po prostu nie chcą myśleć o robocie i się nie wk🤬iać. Poza tym to nie jest zabawne (robota w corpo), tylko debilne i nie ma nad czym się spuszczać.
S................l
2015-06-10, 0:42
Ja się tam uśmiałem
D................a
2015-06-10, 0:50
P🤬licie, dobrze typ opowiada. Na koniec nawet śmiechłem...
W Żyrardowie to faktycznie patologia
Dobre, dobre mysle, ze kazdy kto nie pochodzi z wawki a zaczal tam prace po studiach to sie usmiechnie
Jak bym akurat pracował w korporacji z tą mentalnością: 'Nie ważne że za c🤬ja sensu, ważne że zgodnie z procedurą' to bym pewnie przewrócił oczami. No ale że akurat nie pracuję to się pół na pół śmiałem z tego co mówi i ze swoich wspomnień.