Główna Poczekalnia (1) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:45
🔥 Koncercik ... - teraz popularne
silwerbalk 2025-10-12, 13:39
Jakbyście widzieli rajdy B klasy. I uwaga żaden kierowca nie wjechał w ludzi nigdy....
Zgłoś
Ronoaro 2025-10-12, 13:40 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Pawehan 2025-10-12, 14:05 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Wojtaswp11 2025-10-12, 14:06 1
Zgłoś
Qcaracha 2025-10-12, 14:17
I wjechał czołg. To było wydarzenie.
Zgłoś
smc 2025-10-12, 14:18 1
Zgłoś
Makemake86 2025-10-12, 14:28 2
silwerbalk napisał/a:

Jakbyście widzieli rajdy B klasy. I uwaga żaden kierowca nie wjechał w ludzi nigdy....

Co ty dupisz, a kierowca Forda RS200
Zgłoś
Nazhir 2025-10-12, 14:34 6
Piterol napisał/a:

Gratulacje dla zabezpieczenia, dla kibiców nie bo lubią się ustawiać tam gdzie nie powinno ich być. Ochota na działanie w automobilklubie i zabawa w rajdy minęła mi właśnie przez takie sytuacje, najwięcej ludzi właśnie stawało centralnie na wyjściu z zakrętu a najlepiej jak wiral poprzedzony był długą prostą i wyprosić ich zawsze to był problem bo wiedzieli swoje. Niejednokrotnie trzeba było ściągać ochronę lub wręcz policję i wstrzymywać przejazd odcinka.

heh, też kiedyś bawiłem się w zabezpieczenie trasy. Najgorzej było na Rajdzie Polski na Mazurach. Wszyscy oczywiście musieli stać na drodze, bo najlepiej widać. A najlepszy był jeden z moich kumpli Safeciarzy - fotograf z zamiłowania - też ustawiał się na wprost rajdówek, bo najlepsze zdjęcia wychodzą.

Jak już traciłem cierpliwość, to po prostu wyciągałem radio i mówiłem, że jak w 10 sekund droga nie będzie pusta, a kibice nie będą na przeznaczonych dla nich bezpiecznych miejsca, to odwołuję odcinek ze względu na brak zabezpieczenia. Jak kibice widzieli radio u gościa ubranego w seledynową kamizelkę, to szybciorem lecieli na swoje miejsce.

Na szczęście już dawno się nie bawię w zabezpieczenie, więc nie mam pojęcia, jak to teraz jest - pewnie tak, jak na filmach, czyli zabezpieczenia nie ma (powiedzmy sobie szczerze, wtedy też pewnie nie było, z rzadka tylko trafiał się taki służbista jak ja...)
Zgłoś
Wrona88 2025-10-12, 15:16
Źle stanął to go tłumą
Zgłoś
bolcekpl 2025-10-12, 15:17 1
Podobno wczoraj mówił że zginie albo wygra ten rajd.
Zgłoś
Ulele 2025-10-12, 15:22 9
Podobno kierowca spłonął a pilot walczy o życie

Zgłoś
specjal13 2025-10-12, 15:40 2
debile, świetne miejsce sobie znaleźli... selekcja naturalna
Zgłoś
Szary_Jeleń 2025-10-12, 16:51 4
Zobaczyłem tego tragicznego newsa na plebskim fb i od razu wiedziałem gdzie przyjść zgłębić temat xD sadol bawi i uczy
Zgłoś
CzarnyAdolf 2025-10-12, 17:12 1
byczkowanie po polsku
Zgłoś
100pa 2025-10-12, 17:22 2
Piterol napisał/a:

Gratulacje dla zabezpieczenia, dla kibiców nie bo lubią się ustawiać tam gdzie nie powinno ich być.

To nie byli kibice tylko fotografowie i mogli tam stać. Wiedzieli na jakie ryzyko się piszą. Tak samo jak fotograf w strefie wojny, bądź w strefie erupcji wulkanu.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem