Najlepsze ujęcia z rajdów 2012
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:45
no i powiedzcie sami, czy to nie jest ciekawsze niż to zasrane F1 gdzie przez 3/4 wyścigu nic się nie dzieje?
iceman_ napisał/a:
no i powiedzcie sami, czy to nie jest ciekawsze niż to zasrane F1 gdzie przez 3/4 wyścigu nic się nie dzieje?
Oczywiście, kilkanaście załóg jedzie po kolei określony odcinek i potem porównuje swój czas... Bez żadnego wyprzedzania, walki na torze, czy strategii wyścigu... Super ekscytujące -.-
ivra napisał/a:
Jak bez walki oni walczą z trasą która jest piekielnie trudna! W F1 ciekawy jest tylko start później już nic kompletnie się nie dzieje!!! To są prawdziwe wyścigi adrenalina i sztuka! Piękno jazdy i umiejętności, wspaniały refleks!
Oczywiście, kilkanaście załóg jedzie po kolei określony odcinek i potem porównuje swój czas... Bez żadnego wyprzedzania, walki na torze, czy strategii wyścigu... Super ekscytujące -.-
Cytat:
No bo przecież walka w "stajniach" jest wielce emocjonująca, zapewne oglądasz filmiki jak spece wcześniej ustawiają maszynę. Ponieważ to tam rozstrzygają się wyścigi formuły 1, od kierowcy niewiele zależy, to maszyny wygrywają nie ludzie.
Myślałem że tam jest napisane "najlepsze ujęcia radarów" już szykowałem się na dużą dawkę chorych zdjęć z Polskich fotoradarów
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie