👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:50
🔥
Nic lepszego już dziś nie zobaczysz
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ja bym się nie zdziwił gdyby ten cały Grzesiek okazał się odpowiedzialnym za rajdy krewniakiem Kręciny z PZPN

Akcja z 1:30 Zbiegają się jak Cyganie do Padliny
A co do Maluszka
Poza tym Rozwaliły mnie momenty 4:00
I Laska w 9:30 chyba zapomniała jak Obsługuje się Aparat

A co do Maluszka

Poza tym Rozwaliły mnie momenty 4:00

I Laska w 9:30 chyba zapomniała jak Obsługuje się Aparat

Lipton92 napisał/a:
sam jesteś maluch z przednim napędem
I co się wymądrzasz baranie?
pl.wikipedia.org/wiki/Fiat_126Fiat_126p_NP_.28Traction_Avant_lub_Ryjek.29
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie