👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:42

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pierwszy raz grubaska na sali gimnastycznej. Teraz będzie zajadać ciastkami, czekoladą i chipsami.
to jest ta nowomodna inteligencja plus push w maseczkach z pseudo życiem?
A co ten gruby pasztet robi na sali sportowej ?
Bo nikt mi nie powie, że cwiczy
Pewnie piłki do siatkówki wp🤬la
Bo nikt mi nie powie, że cwiczy

Pewnie piłki do siatkówki wp🤬la
podpis użytkownika
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?
Ale paskudne świnie. Nie chodzi o to, że grube bo i taką potrafi być interesująca. Te są po prostu obleśne.
Macie przykład tej interesującej
Macie przykład tej interesującej

To gdzieś na wsi maciora ubita
ewentualnie gdzieś na ocenie kaszalot harpunem strzelony

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie