👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
zwolnionym tępie
zwolnionym tępie
zwolnionym tępie
zwolnionym tępie
zwolnionym tępie
Tępić to się powinno takich analfabetów.
Zagryź sobie śniadanie słownikiem ortograficznym.
PS. za tag " takieta " wnioskuję o warna. Potem ludzie się dziwią, że było a nie znaleźli bo analfabeci nie potrafią tagować
zwolnionym tępie
zwolnionym tępie
zwolnionym tępie
zwolnionym tępie

Tępić to się powinno takich analfabetów.
Zagryź sobie śniadanie słownikiem ortograficznym.
PS. za tag " takieta " wnioskuję o warna. Potem ludzie się dziwią, że było a nie znaleźli bo analfabeci nie potrafią tagować

Tempie! Do elementarza! Tempo gimbusie, albo twój rodzaj wytępię! HAHA! I nie poskarżysz się, jak gimbusy mają w zwyczaju, wszystkim ludzi"Ą". Kurrryłaaa, co za kaleki językowe, wszystko przez niedostatek lektury i nadmiar mediów, gdzie nadaje już przedstawicielstwo tego samego niedouczonego pokolenia. Ku**wa, na starej maturze pokruszylibyście sobie swe słabe ząbki nadszarpnięte spożyciem Zozoli i coli ze sklepiku w gimbazie!
Tępotę tępić w szybkim tempie, jeśli w tytule szkaradny swój łeb pokazuje. Niestety darmowe elementarze dopiero od tego roku

gdzie takie cos mozna kupic? bo mam do rozbiorki jeden bialy namiot cyrkowy

Maksymilian, już któryś raz piszesz komuś o zagryzaniu śniadania słownikiem. Gdzie znalazłeś ten tekst? Czasem nie zmieniaj go na inny, jest zdecydowanie wart zarobionych piw...
Z resztą
Z resztą
Z resztą
Z resztą
Z resztą
Ale co zrobić ze słownikiem to już wiesz.
Z resztą
Z resztą
Z resztą
Z resztą

Ale co zrobić ze słownikiem to już wiesz.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie