Konto usunięte
2014-08-15, 6:41
Każdy teraz chce mieć raka
Konto usunięte
2014-08-15, 7:55
Przemiana spoko, szkoda że potrzebował choroby aby ruszyć dupę.
Oni mu dawali teścia i metę żeby zabić komórki rakowe czy jak?
podpis użytkownika
"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz
@up wiem co to meta, ale teść?
teść- testosteron
a tak co do kolesia elegancko teraz tylko w miarę zdrowe jedzenie i rak nie wróci
też bym tak wyglądał ale nie miałem raka
@up innterp i sir_Alex
Wy to jestescie ładnie poj🤬i. Nie wiecie jakie to uczucie w mlodym wieku dowiedziec sie ze ma sie raka. Pewnie zyjecie sobie bezstresowo na garnuszku rodzicow zapychając pasozytniczą morde mc donaldem i popijaca dietetyczna cola. Koles nie zalamal sie, pokonal chorobe i w przeciwienstwie do was cos zaczal robic. Za pokonanie ciezkiej choroby piwko.
No nieźle się chłopak porobił, ale i tak ma aspiracje na pedała, k🤬a te bluzki...
beatka19_86 napisał/a:
@up innterp i sir_Alex
Wy to jestescie ładnie poj🤬i. Nie wiecie jakie to uczucie w mlodym wieku dowiedziec sie ze ma sie raka. Pewnie zyjecie sobie bezstresowo na garnuszku rodzicow zapychając pasozytniczą morde mc donaldem i popijaca dietetyczna cola. Koles nie zalamal sie, pokonal chorobe i w przeciwienstwie do was cos zaczal robic. Za pokonanie ciezkiej choroby piwko.
idź do lekarza, niech Ci wypisze receptę na maść
Konto usunięte
2014-08-15, 11:36
No nie maść rustyrat k🤬a, tylko serio w takim temacie śmiać sie z raka, to trzeba być k🤬a.. nawet nie wiem kim.
Dobra, wiem, to sadol, sam się śmieje z filmików jak kogoś zabijają.
Ale to jest co innego, w tym filmie chodzi o to ze koles sie nie zalamal, ze wstał po chorobie.
Tak sie k🤬a śmiejecie, a jakbyście dowiedzieli się że macie raka, pewnie c🤬ja byście robili po wyleczeniu. A jemu się chciało. Miał wielką motywację.
Dobra, w sumie na c🤬j ja to pisze, skoro i tak mnie wysmiejecie, bo to modne.
Konto usunięte
2014-08-15, 11:56
Jesteśmy na Sadisticu, nie papilotku.
I tak klatę ma słabo zrobioną fc🤬j. Rak do poprawki!
podpis użytkownika
Stare sycylijskie przysłowie mówi: "Mężczyzna jest jak ser."
P.S. lordbehemoth to kryptogej z małym ptakiem, ale nie mówcie nikomu, bo się tego wstydzi
Konto usunięte
2014-08-15, 12:00
Piwko dla gościa. Tylko o co chodzi z jego brzuchem- ktoś potrafi wyjaśnić?