jak piosenka /schody do nieba/ chcialoby sie powiedziec
podpis użytkownika
forza nostra legge
W "okupacyjnym" wszystko brzmi jak wyrok śmierci.
Konto usunięte
2018-04-10, 14:10
Strasznie mnie wk🤬ia to, że na wyścigi żużlowe się mówi ,,mecze". No jak k🤬a? Mecz to taka sytuacja jak grupa gości odbija piłkę ręką, nogą, głową, k🤬sem. Jak można do c🤬ja Zygmunta sport oparty na szalonym zap🤬laniu na motorze bez hamulców nazywać ,,meczem".
Tylko mnie to drażni zajebiście?
Tak było zawsze, nie przywiązywano w ogóle uwagi do bezpieczeństwa, w F1 też były kwiatki z pit stopem, grupa B, wyścigi konne itd. można sobie wymieniać.
podpis użytkownika
:oneko:
Konto usunięte
2018-04-10, 14:47
Są jakieś zdjęcia śp Zbigniewa jak wyglądał po wypadku?
100Burned napisał/a:
Są jakieś zdjęcia śp Zbigniewa jak wyglądał po wypadku?
sadola wtedy nie było, cyfrówek też, to pewnie nic takiego poza gabinet koronera nie wyszło. Podejrzewam, że mógł się zrobić nieco bardziej płaski miejscami
Konto usunięte
2018-04-10, 15:29
nowynick napisał/a:
sadola wtedy nie było, cyfrówek też, to pewnie nic takiego poza gabinet koronera nie wyszło. Podejrzewam, że mógł się zrobić nieco bardziej płaski miejscami
To może ktoś chce zrobić rekonstrukcję wydarzeń?
100Burned napisał/a:
Tylko mnie to drażni zajebiście?
To gorzej niż nazwać PRL Niepodległą Polską, a Układ Okrągłostołowy dekomunizacją
podpis użytkownika
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Konto usunięte
2018-04-10, 15:58
Noniesondze napisał/a:
To gorzej niż nazwać PRL Niepodległą Polską, a Układ Okrągłostołowy dekomunizacją
To prawda. Dla motocyklisty co chodzi na wyścigi żużlowe i ogląda je z otwartą japą określenie ,,mecz" to kop w jaja.
Dziś otwarcie "schodów", a tu historycznie nasi na schodach się zabili ...
Jakaś komisja powinna wyjaśnić śmierć naszego zawodnika.