👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
24 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Tak powinno wyglądać główne wydanie wiadomości
z Beatką Cycusiem Tadlą rzecz jasna

Ale Niesiołowski ma racje, nie ma mowy nienawiści w Polsce- ktoś to sobie wymyślił. Widać szczaw jedzony w dziecinstwie pozwala mu patrzeć na świat normalnie.

Ehh żeby chociaż te wypowiedzi zostały w bit wpasowane... A tak, szczerze mówiąc każdy Janusz może skleić w Windows Movie Makerze kilka fragmentów z posiedzeń sejmowych i podłożyć byle jaką rytmiczną muzykę.

Widzę fragmenty z Real Muthafuckin' G - Eazy - E
A z tych fragmentów, to Miller całkiem dobrze wyszedł z sytuacji, nie wiem czemu ma być idiotą, że jakiś wiersz powiedział. Świadczy to chyba o znajomości literatury, jeśli tak to można nazwać, c'nie?
A z tych fragmentów, to Miller całkiem dobrze wyszedł z sytuacji, nie wiem czemu ma być idiotą, że jakiś wiersz powiedział. Świadczy to chyba o znajomości literatury, jeśli tak to można nazwać, c'nie?

Inteligencja nigdy nie była większością narodu. Z tego względu w demokracji politycy reprezentują motłoch, który ich wybrał, czyli mniej rozgarniętą większość. Poza tym polityką z pewnością interesuje się zdecydowana mniejszość wyborców, a reszta opiera swoje poglądy na papce medialnej.
Zatem niech nie dziwi was poziom polityków, w tym systemie to normalne.
Zatem niech nie dziwi was poziom polityków, w tym systemie to normalne.

nadejdą takie czasy że na drzewach zamiast liści, wisieć będą komuniści.

Miler ta czerwona kur2 niby taka szmata a rapować potrafi. Ale piwa i tak nie dam!
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie