"Słynny" holenderski raper Josylvio na lotnisku w Curaçao nie chciał wykonać polecenia policjanta więc funkcjonariusz postanowił szybko ukarać buntownika.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No i teraz jest słynny
Z Curacao żartów nie ma. Zwala z nóg.
ładny efekt dzwiękowy, może doda sobie do sampli
Obicie rapera zawsze na propsie.
Mam madzieje, ze dostał jeszcze kilka takich otrzeźwiaczy poza kamerami. Moze cos dojdzie do tej hucpy ktora nosi na szyi zamiast łba.
konto usunięte
2021-06-21, 14:43
Dziwne. Policjant czarny (dobrze widzę?!)... Raper biały. I to biały jest bity. Co to za patologia? Świat staje na głowie.
Ciaparito myślał że to Gejlandia i że może drzeć mordę.
holenderski? no to policjant zgw🤬cił jego cielesną prywatność
KMBak napisał/a:
Dziwne. Policjant czarny (dobrze widzę?!)... Raper biały. I to biały jest bity. Co to za patologia? Świat staje na głowie.
To nie biały, tylko gównomix białej dz🤬ki i piaskowej małpy. Pół holender, pół sfinks.
Nie krzyczy się na kogoś kto ma większe możliwości (prawne i fizyczne).
Ale, ten Pan dopiero się tego nauczył.
Czekałem kiedy zacznie rapować
Taki Gangsta Nigga a dostał "strzał ostrzegawczy" i już uspokoił emocje..
Ale lepa na pysk poleciała