👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:25

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Tajsi napisał/a:
Hołek jak zawsze pozytywnie
![]()
Taak, bo sadistic jest miejscem na radość, szczęście i wesołe współżycie

A swoją drogą stracił w moich oczach po opinii, że wypadki na drogach są przez drzewa przy drogach (a nie przez pijanych nieletnich bez prawka): gazetaolsztynska.pl/198942,Holowczyc-Drzewa-nie-moga-rosnac-przy-drodze.html

Mialem skomentowac bez ogladania, ze debil,ale wlaczylem i calkiem niezle mu to idzie, chociaz nie trawie rapu

rav4ever napisał/a:
Taak, bo sadistic jest miejscem na radość, szczęście i wesołe współżycie![]()
A swoją drogą stracił w moich oczach po opinii, że wypadki na drogach są przez drzewa przy drogach (a nie przez pijanych nieletnich bez prawka): gazetaolsztynska.pl/198942,Holowczyc-Drzewa-nie-moga-rosnac-przy-drodze.html
Miał dużo racji.Pijani nieletni bez prawka swoją drogą,ale ile wypadków skończyłoby się ''szczęśliwie'' lądowaniem na polu ,gdyby nie rosły drzewa przy drodze?? Kierowców nie mamy najgorszych za to drogi tak. Mieszkam przy wylotówce i jeszcze 10 lat temu po każdym deszczu była chociaż jedna stłuczka lub wypadek, bo woda zalegała w koleinach.5 lat temu wyremontowali
drogę i postawili ekrany.Od tamtej pory nie było kolizji na tym odcinku.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie