nawp🤬lał się zieleniny i chipsów i ma kości w gorszym stanie niż 90 letnia staruszka
podpis użytkownika
God send us a massage: if you can't take a joke go fack yourself!
Trzeba pić mleko, jeść kolagen, zmniejszyć ciężar i nie prężyć się jak burak w słoiku żeby udowodnić na Videłło ile to on nie podniesie
Teraz mu zejdzie zanim wróci do treningów

kwejka juz nie ma? wyp🤬alac z tym!
podpis użytkownika
Pinksman terroryzuje mnie w mailach ze mu browarów nie stawiam.
tak się często dzieję, jak się zacznie wdupiać sterydy - mięśnie szybko urosną, ale stawy i chrząstki niekoniecznie nadążą
podpis użytkownika
-.-
Kto chodzi na siłownie i mi odpowie? Dlaczego nie robi się wzdłużnych poręczy, które uniemożliwią gryfowi przygniecenie klatki? Albo linek zwisających nad ławeczką, do których można przyczepic gryf.
Z babolem z poprzedniego posta by się dohablał.
podpis użytkownika
Hava, hava nagila þú ekki skíla farðu í rassgat helvitis gamli pungur þú
zn506 napisał/a:
Kto chodzi na siłownie i mi odpowie? Dlaczego nie robi się wzdłużnych poręczy, które uniemożliwią gryfowi przygniecenie klatki? Albo linek zwisających nad ławeczką, do których można przyczepic gryf.
Bo to stojak a nie poręcze. Są odpowiednie ławki z asekuracją na bokach, chłop sobie postanowił zrobić bez
Pamiętajcie leszcze: prawdziwy chłop powinien wycisnac (przynajmniej):
-na płaskiej 8x swoją wagę
-martwy 8x 1,5 wagi swojego ciala
-przysiad 8x 1,5 wagi swojego ciała
Jeśli nie, to p🤬dy jesteście nie chłopy
Kacapska propaganda doprowadziła do tego, że nawet jak (przez przypadek) powiedzą prawdę to im nie uwierzę.
-na płaskiej 8x swoją wagę
-martwy 8x 1,5 wagi swojego ciala
-przysiad 8x 1,5 wagi swojego ciała
Jeśli nie, to p🤬dy jesteście nie chłopy

podpis użytkownika
J🤬 ruskie onuce bez litości.Kacapska propaganda doprowadziła do tego, że nawet jak (przez przypadek) powiedzą prawdę to im nie uwierzę.
zn506 napisał/a:
co do zasady się to pojawia coraz częściej, jednak wciąż nie jest standardem.
Czemu tego nie ma masowo?
-koszty. właściciel siłowni musiał by zabulić za nową ławeczkę, "a stara przecież dobra jeszcze jest, pzoa tym ja na takiej robiłem i było git. I zawsze możesz kogoś o asystę popropsić"
-koszty x2, takie ławeczki uchodzą za "premium", popatrz po ich cenach. Są o połowe droższe od klasycznych
-leśne dziadki powiedzą, że to lipa, bo nie da się zabezpieczenia ułożyć idealnie na wysokość klaty, a więc nei można dotknąć i poczuć gryfu, a poza tym rozciągnięcie! muszę wyżej kończyć i klatka nie pracuje w pełnym zakresie ruchów, hur dur, nie ma przyrostów