Oryginał w c🤬j lepszy. Nie wiem kto wpadł na pomysł robienia jakiegoś zj🤬ego dubbingu we własnym wykonaniu.

Grubber napisał/a:
Oryginał w c🤬j lepszy. Nie wiem kto wpadł na pomysł robienia jakiegoś zj🤬ego dubbingu we własnym wykonaniu.

Co wy chcecie, nie nagrywali tego chlebakiem, głosy są fajnie zsynchronizowane i żaden z nich nie ma głosu jak wielki myśliciel XXI wieku Klocuch12. Przyzwoite wykonanie

Tyle, że ten żart o koniu nie ma najmniejszego sensu po polsku, "why so long face" oznacza długi ryj, ale i smutną minę
A mi się podobało. Przynajmniej ktoś się postarał. A wy smutne p🤬dy dalej siedźcie przed j🤬ym kompem i narzekajcie na zj🤬e życie.
Ta hejtować. Po prostu nie widzę sensu robienia czegoś co w oryginale jest dużo bardziej zabawne. Choć istnieje taka opcja że ludzie nie rozumiejący nic po angielsku załapią po polsku, ale do tego wystarczyły by napisy. No nic mnie nie rozbawiło i nadal twierdzę że praca twórców była daremna.

Cytat:
Ta hejtować. Po prostu nie widzę sensu robienia czegoś co w oryginale jest dużo bardziej zabawne. Choć istnieje taka opcja że ludzie nie rozumiejący nic po angielsku załapią po polsku, ale do tego wystarczyły by napisy. No nic mnie nie rozbawiło i nadal twierdzę że praca twórców była daremna.
Ponad 200 osób twierdzi inaczej więc myślę że na darmo praca nie poszła .

1. Przynajmniej nie przetłumaczyli dowcipu tylko podpasowali jakiś po naszemu.
2. Akurat StalinCWHC to ma już na swoim koncie kilka zajebistych przeróbek i taki kawałek to pewnie w moment zrobili. (Araszi & Werewolf - sorki ale Was nie kojarzę.)
2. Akurat StalinCWHC to ma już na swoim koncie kilka zajebistych przeróbek i taki kawałek to pewnie w moment zrobili. (Araszi & Werewolf - sorki ale Was nie kojarzę.)

nikt nie zapytał bo każdy wie O_o
Family Guy. który season to już nie pamiętam.

xScypion napisał/a:
nikt nie zapytał bo każdy wie O_o
Oglądam ale jestem gdzieś na drugim sezonie. To jeden z tych złotych filmików pewnie po jakimś tekście Petera ?