NIECH ŻYJE WOLNA POLSKA !!! PRECZ Z ISLAMEM!!!
NIECH ŻYJE WOLNA POLSKA !!! PRECZ Z ISLAMEM!!!
ja z reszta wszyscy demokraci to banda złodziei.
Nie znam sie od razu mowie, ale powinni wprowadzic w polce wizy dla takich tak jak np my do stanow potrzebujemy... problem??
Problem polega na tym że migrują do krajów EU gdzie jest swobodny przepływ ludzi. Wizy są owszem, ale dla naszych wschodnich sąsiadów na czym cierpią biedniejsze województwa np: Lubelskie
Zwieńczenie męskiej cewki moczowej z nimi, dziękuję.
Niby dlaczego nagle bysmy mieli zakazac publicznego wyznawania wiary i zabronic zgromadzen religijnych ? Z obawy przed inwazja islamu ? Polska to kraj chrzescijanski i nie ma tu miejsca na inne religie, poza ta jedna i nic ani nikt nie powinien tego zmieniac. Moze jeszcze wszystkie swieta pozdejmowac co ? Wielkanoc, Boze Narodzenie ? Cala nasza tradycja i kultura opiera sie na chrzescijanstwie i mimo ze nie jestem jakis swietojebliwy to wychowam swoje dzieci w jej duchu.Zakazać publicznego wyznawania wiary. Zabronić zgromadzeń religijnych. Z miejsc kultu zrobić muzea. I mam to w dupie czy chodzi o kościół Mariacki czy meczet Al-Aksa. Największym źródłem jadu na świecie są czciciele jednego jedynego pana (wybierz nazwę). Religijni ekstremiści to broń groźniejsza od karabinu.
Zwieńczenie męskiej cewki moczowej z nimi, dziękuję.
Niby dlaczego nagle bysmy mieli zakazac publicznego wyznawania wiary i zabronic zgromadzen religijnych ? Z obawy przed inwazja islamu ? Polska to kraj chrzescijanski i nie ma tu miejsca na inne religie, poza ta jedna i nic ani nikt nie powinien tego zmieniac. Moze jeszcze wszystkie swieta pozdejmowac co ? Wielkanoc, Boze Narodzenie ? Cala nasza tradycja i kultura opiera sie na chrzescijanstwie i mimo ze nie jestem jakis swietojebliwy to wychowam swoje dzieci w jej duchu.
Może dlatego ?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie