@flora do kuchni k🤬a mać.
poprzychodzili z gimnazjum i udają że wiedzą co gadają.
poprzychodzili z gimnazjum i udają że wiedzą co gadają.
@Slevin
Nieznajomość języka angielskiego uważam za kalectwo w przypadku ludzi młodych. Ja posługuję się biegle językiem angielskim i nie potrafię sobie wyobrazić ze można nie rozumieć tak prostego zdania jak w tym filmiku.
Nieznajomość języka angielskiego uważam za kalectwo w przypadku ludzi młodych. Ja posługuję się biegle językiem angielskim i nie potrafię sobie wyobrazić ze można nie rozumieć tak prostego zdania jak w tym filmiku.
podpis użytkownika
Szukam chętnych do założenia zespołu. Londyn. Więcej na PW.
xiontZ napisał/a:
@Slevin
Taki inteligent a jak filmy po rosyjsku są to sam pewnie czeka aż ktoś przetłumaczy bo niepajemaju. A tutaj połowa filmów po rusku.

Slevin napisał/a:
od kiedy jest obowiązek znania języka angielskiego? bo z tego co wiem, to język angielski, oprócz języka polskiego nie jest jedynym językiem na świecie. można nie znać angielskiego a znać perfekcyjnie inne języki.
tylko że język angielski masz od dziecka w szkole więc trzeba być k🤬a super tępym żeby nie zrozumieć prostego zdania

C🤬j z angielskim, on wyglada raczej na hindusa/araba niz cygana
@up: jeden c🤬j
ten brudas i ten brudas- co za różnica?

podpis użytkownika
Muminki cię widzą, Muminki cię śledzą, Muminki cię dorwą, zabiją i zjedzą.
Jeden jest zlodziejem, zebrakiem, zyjacym gownem bez jakiekolwiek przyszlosci ani osiagniec i powinien zdechnac z racji tego ze zyje, a drugi pochodzi z kraju o cywilizacji o tradycji i kulturze bogatszej 5 razy niz europejska, tylko ze sie tu pcha niepotrzebnie

Moznaby uznac ten zart za rasistowski jakby powiedzial tak do czarnego albo Polaka, kiebaby nie kradna wedlug stereotypow
@flora wyobrażam sobie kaktusa wchodzącego w twój odbyt. i twoje łzy bo anglik który ci go wpycha nie rozumie słowa boli...