Przetłumaczy ktoś? Bo nie znam englisza.
podpis użytkownika
Ktoś nie śpi, żeby spać mógł ktoś...
mniej więcej coś o kradzieży a ten facet to cygan... steel kradzież ale podpinam się do up przetłumaczy ktoś
?

zapytal sie " which one would you steal " czyli ktory chcialbys ukrasc

Clarkson to żałosny typek w moim mniemaniu, a w jego programie c🤬ja się o autach mówi. Już lepszy nasz V-max
Nasz vmax jest porywczy jak 80 latka w łóżku. Chcesz danych technicznych, masz prase, internet, Top Gear jest nastawiony na rozrywkę a nie ponure p🤬lenie o autach.
@Bananek&rockface123
Powiedział "Which one would you steal", czyli "Nienawidzę czarnych i cyganów".
Powiedział "Which one would you steal", czyli "Nienawidzę czarnych i cyganów".
Clarkson sam o TG powiedział ze to nie jest program motoryzacyjny tylko rozrywkowy i wszytsko co sie mówi i robi w programi nalezy brać z dystansem, ot zwykła maszynka do robienia kasy
Uczyć się angielskiego gimbusy, a nie tylko głupie gierki wam w głowie.

j🤬y się zastanowił czyli to prawda że stosunek przestępstw jest wprost proporcjonalny ze wzrostem ilości melaniny

hahahahahahhahahahahahahah!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a tępe k🤬y nie znające podstawowych słów po angielsku WYP🤬ALAĆ do szkoły.
@Kamyk5011 a Tobie jak nie pasuje to sp🤬alaj oglądać tabelki w auto szmacie.
@Kamyk5011 a Tobie jak nie pasuje to sp🤬alaj oglądać tabelki w auto szmacie.

flora napisał/a:
hahahahahahhahahahahahahah!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a tępe k🤬y nie znające podstawowych słów po angielsku WYP🤬ALAĆ do szkoły.
@Kamyk5011 a Tobie jak nie pasuje to sp🤬alaj oglądać tabelki w auto szmacie.![]()
Oto proszę państwa pierwszy mężczyzna Sadistica! Flora chłop z pochwą.
podpis użytkownika
Mam plastikowy pas mistrzowski i jestem k🤬a fest!
flora napisał/a:
od kiedy jest obowiązek znania języka angielskiego? bo z tego co wiem, to język angielski, oprócz języka polskiego nie jest jedynym językiem na świecie. można nie znać angielskiego a znać perfekcyjnie inne języki.a tępe k🤬y nie znające podstawowych słów po angielsku WYP🤬ALAĆ do szkoły.
podpis użytkownika
Ponieważ Niewidzialny Różowy Jednorożec jest niewidzialny, nie można dowieść, że nie istnieje.