Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Adek1507 2014-04-28, 2:33 5
@chmurek22

Ale ty fajny jesteś... Koleś zarabia w miesiąc tyle, ile ty nie zobaczysz przez całe swoje życie. Odróżnij jeden z drugim, że jest cz🤬ch i murzyn. Cz🤬ch kradnie, udaję gangstera, nosi gacie, gdzie krok sięga kostek itp. Will Smith, Danzel Washington, Morgan Freeman, można tak wymieniać. To są ludzie. A cz🤬ch, będzie cz🤬chem. Bardziej gardzę takim kimś jak ty, niż cz🤬chem.

W profilu masz rocznik 92. Szczerze w to wątpię. Chyba, że jesteś nieco upośledzony, ryży, gruby, albo po prostu żałosny. Przyjęło się, że murzyn zły? piwka będą jak coś na murzyna napiszę? Weź wejdź w swój profil i go usuń.

PS: ty, ci itp. celowo pisane z małej litery, bo większy szacunek mam do papieru toaletowego, podcierając tyłek niż do ciebie.

podpis użytkownika

Sam się pod tym podpisz
Zgłoś
M................9 2014-04-28, 3:06
@ Szalony_Mleczarz Jak nie kradnie? To był mój banan, tylko mi spadł! Do tego rzucił skórke, żeby przeciwnik sie na niej poślizną, czyli odp🤬la jak małpa. Czy gw🤬ci to nie wiem, ale tam na jednej połowie pola chodowałem kurczaki, a na drugiej posadziłem arbuzy i jak widać na filmiku... ani kurczaków ani arbuzów... do tego mój ostatni banan a jak tak bardzo potrzebowałem wtedy potasu...
Zgłoś
x................x 2014-04-28, 3:07
Lepsza jakość
Zgłoś
M................9 2014-04-28, 4:52
Proszę nie obrażać małp.
Zgłoś
Xixero 2014-04-28, 8:06
Spinacie sie jakby tam wasza matka była, rzucili banana, ten go zjadł - jest z czego się pośmiać. Scrollować dalej, teraz filmik poszedł w niepamięć a ciśniecie się miedzy sobą. Na jaw wychodzi natura "polaczka"
Zgłoś
cenius 2014-04-28, 9:45
Od kiedy Alves jest czarny?

Zwykły normalny brazylijec, niczym nie różni się od przeciętnych hiszpanów o wyglądzie brudnych cyganów, dlatego ogromnie śmieszy mnie ta akcja kibiców
Zgłoś
T................t 2014-04-28, 14:53
K🤬a tępe c🤬je to Brazylijczyk a nie murzyn, może czasem zachowuje się źle ale rzucaniem w niego bananami to przesada.

Mogli użyć ziaren kawy, bardziej by pasowało.
Zgłoś
t................n 2014-04-28, 15:07
@Szalony_Mleczarz

wystarczy, że gra w Farselonie
Zgłoś
Dranzes 2014-04-28, 15:51
Jaki k🤬a murzyn, toż to latynos do c🤬ja

tera powinni rzucać otrute banany
Zgłoś
PieronJasnySzlag 2014-04-28, 17:09
Gdzie lamenty i pałcze ciot że kibice to bydło i trzoda? Jak by filmik był z Polski to już by cioty płakały że gazem ich, spałować, do więzienia... (patrz. materiał z raca i gazem).
Zgłoś
p................O 2014-04-28, 19:44
Kolejnego na jego miejscu już bym nie jadł, raz pykło to w kolejnym będzie coś na błyskawiczne przeczyszczenie.
Zgłoś
lukaszdzi 2014-04-28, 20:11 1
Drodzy Sadole może i może i rzucanie bananami w czarnych na boisku jest chamskie rasistowskie i poniżające ale k🤬a śmieszne
Zgłoś
Polnischefuhrer 2014-04-28, 23:54 1
ciekawe czy następnym razem poradzi sobie tak łatwo z arbuzem
Zgłoś
DiVi88 2014-04-29, 22:47
P🤬licie tam... że czarny..... besztacie go, bo ma większego c🤬ja niż wy i to zwykła zazdrość, że macie małe korniszonki!
Zgłoś