rasistowskie zachowanie kibiców vs Dani Alves
gorzej jakby to coś co zjadł alves kibic wcześniej wsadził sobie do dupy
k................n
2014-04-27, 22:53
banana za darmo? jadłbym
Pilka na sadola wiadome ze sie nie nadaje, ale coraz więcej bydła na mecze przychodzi, a tak sie ich gasi w piękny sposób
S................n
2014-04-27, 23:00
Normalka.
To jest instynkt, z tym nie wygrasz.
co jest rasistowskiego w rzucaniu małpie banana ?
dla Daniego szacunek bo pokazał, że każdą sytuację można obrócić w żart
Nie było tabliczki by nie dokarmiać zwierząt?
Jak mógł nie zjeść? Przecież jego natura
A tam sracie i spinacie się, że małpia natura. Nie lubię tego gościa, ale tutaj trzeba przyznać, że totalnie ich zlał. Póki nie kradnie, nie gw🤬ci i nie odp🤬la jak czarna małpa, to może sobie być czarny, a nawet srako-pisiaty w kropki bordo i generalnie jebie mnie to. Jak ktoś nie potrafi przeboleć, że biega po boisku to niech nie idzie na mecz. Aha, no i logika takich kolesi rzucających banany jest też zajebista - nasz murzyn to dobry murzyn, a z przeciwnej drużyny już nie.
l................x
2014-04-28, 1:00
Odruch warunkowy. Nie wygrasz.
PS: Teraz wstrzykiwać jakieś gówno do środka! Może znów wp🤬li!
R................m
2014-04-28, 1:01
Kibice Villarreal jacyś tępi są. Przecież ich główny snajper jest czarnoskóry
ja go lubię ale wk🤬ia mnie robienie sobie żartów z rasistów. Biała Europa i c🤬j!
rzucili mu banana jakby był murzynem a on jest tylko cygano-czymś tam... cegły mu powinni rzucać.
@Szalony_Mleczarz
"Aha, no i logika takich kolesi rzucających banany jest też zajebista - nasz murzyn to dobry murzyn, a z przeciwnej drużyny już nie."
Nie wk🤬iałoby Cie, że twój murzyn, za którego dałeś tyle hajsu jest słabszy od murzyna kogoś innego ??? I oni nie chcieli go obrazić, tylko przekupić. Jak idziesz do zoo i chcesz żeby małpa do Ciebie przyszła to co jej dajesz

?