Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
podpis użytkownika
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?[ Dodano: 2024-07-30, 20:13 ]
juz czaje = robiłem cztery tzrczy na raz, ale i tak jestem tępy
juz czaje = robiłem cztery tzrczy na raz, ale i tak jestem tępy
Masturbacja jest całkiem normalna w twoim wieku
A gdzie tu rasizm? Rasizm to forma dyskryminacji, cz🤬chy mogą biegać więc jest poprawnie. Sam w sobie zarzut rasizmu jest kuriozalny, od przeszlo 40 lat uznaje się że gatunek człowieka nie dzieli się na rasy, także czarni biegają i rasizmu nie ma, wiadomoże cz🤬chy to nie są ludzie.
O czym ty p🤬lisz? Uznaje się od 2 do 60 ras człowieka, skąd ty bierzesz te gównoinfo?
O co tu chodzi? ja tu gówno widzę!
NIG GER
plus blok wyglada jak k🤬s xD
NIG GER
Na dodatek na smyczy
NIG GER
Heheheh , faktycznie , myślałem że o cz🤬cha chodzi co na różowym stoi

A gdzie tu rasizm? Rasizm to forma dyskryminacji, cz🤬chy mogą biegać więc jest poprawnie. Sam w sobie zarzut rasizmu jest kuriozalny, od przeszlo 40 lat uznaje się że gatunek człowieka nie dzieli się na rasy, także czarni biegają i rasizmu nie ma, wiadomoże cz🤬chy to nie są ludzie.
Słuchaj cz🤬chu małpo niewolnik - wy....... z Polski
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie