👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:50

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Lord_Slizgacz napisał/a:
Ty to psem nazywasz? Mutanty które zdychają po 8 latach życia na sraczke. Jakim trzeba być pojebem żeby za takie cos pieniądze wydawać!
Ale to człowiek stworzył te mutanty, co do reszty masz rację, znajomego buldogi f żyły 3 i 7l, co miesiąc chore, kilka poważnych operacji, majątek wydał na weterynarzy, dom cały zasmrodzony pierdami aż się rzygać chciało. Jak mnie zapraszał na piwo, to sugerowałem wypicie przed domem albo w garażu.
Tak. Zgadzam się. Buldogi francuskie bardzo często smrodliwie pierdzą. Towarzyskie są bardzo stad ich reakcja. Były po prostu zdziwione i rozczarowane brakiem atencji.
RobsoN napisał/a:
Ale to człowiek stworzył te mutanty, co do reszty masz rację, znajomego buldogi f żyły 3 i 7l, co miesiąc chore, kilka poważnych operacji, majątek wydał na weterynarzy, dom cały zasmrodzony pierdami aż się rzygać chciało. Jak mnie zapraszał na piwo, to sugerowałem wypicie przed domem albo w garażu.
RobsoN napisał/a:
To jest jakiś nieudany eksperyment genetyczny, a nie pies. Widzieliście kiedyś prawdziwego psa bez pyska? Te na filmiku mogą co najwyżej polizać się po jajach, bo już dawno straciły możliwość gryzienia!
Te buldogi francuskie to fajne kundelki. Z takiego buldoga francuskiego to dużo smalcu da się wytopić. Poza tym to są bezproblemowe - nie ma problemu z ogłuszeniem. Lekki cios w czaszkę i po sprawie. Polecam. Gorąco polecam - wytapiać na dużym ogniu. Smalczyk prima sort.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie