👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:03

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Szacunek!
Są jeszcze ludzie, których życie nie zamyka się w smartfonach i innym gównie.
Są jeszcze ludzie, których życie nie zamyka się w smartfonach i innym gównie.
Dziwak jakiś albo inny pederast. Przecież każdy wie że pieczony byłby smaczniejszy

@kothletino
Nie.
Zające i dzikie króliki trochę się różnią. Użyj internetu czasami aby dowiedzieć się czegoś o Świecie
Nie.
Zające i dzikie króliki trochę się różnią. Użyj internetu czasami aby dowiedzieć się czegoś o Świecie

Dziki królik, to taki królik, tylko żyjący na wolności
A zając to zając. Oba są zajęczakami, ale różnią się lekko budową ciała, zachowaniami, itp.
Ogólnie zajebiste zwierzątka i to nie tylko w pasztecie

A zając to zając. Oba są zajęczakami, ale różnią się lekko budową ciała, zachowaniami, itp.
Ogólnie zajebiste zwierzątka i to nie tylko w pasztecie

8765tj napisał/a:
Dziwak jakiś albo inny pederast. Przecież każdy wie że pieczony byłby smaczniejszy
![]()
Pieczony bez wypatroszenia?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie