Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:50
Dzisiaj 2019-02-19, 23:52
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
bocianoff 2019-02-20, 0:01 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
pve11 2019-02-20, 1:59
Zgłoś
konto usunięte 2019-02-20, 2:04 2
Dzisiaj napisał/a:

ktos ma dobra rade jak skutecznie zniechecic gnoja do wizyt w ogrodku?

Kiedyś matce przyłaził jeden srać do szklarni, to nakryłem go jakąś dziurawą beczką i wsadziłem odkręcony wąż do środka na kilka sekund. Jak go puściłem, to już się nie pojawił.
Zgłoś
BaR.U.1988 2019-02-20, 6:50 2
Zgłoś
konto usunięte 2019-02-20, 8:33
Sie narobił chłop. A wystarczyło podlać troche denatura i podpalić, szedłby jak burza razem z pustakiem i ogrodzeniem.
Zgłoś
MukaPuka 2019-02-20, 9:17
Beny napisał/a:

Nie do końca się zgodzę. Mieszkam w mieście, szczurów i myszy jest od groma. Skąd wiem? Bo często jak wychodzę z domu, to pod drzwiami leżą martwe. Zgadnij kto je łapie i przynosi?

tak tylko takich łapiących myszy kotów jest kilka na kilka tysięcy. Reszta to spasione leniwce zamknięte w mieszkaniu i rozpieszczone przez stare panny.
Zgłoś
Krak 2019-02-20, 9:23 1
Nie omsknął mu się ten toporek, więc film dla kotoz🤬bów a nie sadoli
Zgłoś
dziadzia12 2019-02-20, 11:33
Przez chwile myślałem że ten kot dostanie siekierą
Zgłoś
konto usunięte 2019-02-20, 12:34
co za dałny opośledzone, sam kot by sobie poradził. dupa by mu zgłodniała to by sie uwolnił. ewentualnie psem poszczuć
Zgłoś
mesjans 2019-02-20, 14:33
Prawie 200 piw a nawet nie uwalił mu ogona. Nie czaje.
Zgłoś
konto usunięte 2019-02-20, 14:34
Zgłoś
freddy.krueger 2019-02-20, 17:22
Beny napisał/a:

Nie do końca się zgodzę. Mieszkam w mieście, szczurów i myszy jest od groma. Skąd wiem? Bo często jak wychodzę z domu, to pod drzwiami leżą martwe. Zgadnij kto je łapie i przynosi?

Twoja córka , syn ,żona ?? sam je przynosisz ?? listonosz ?? nie wiem kończą mi się pomysły
Zgłoś
Danlew 2019-02-21, 21:02
~Beny napisał/a:

Twój stary
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem