📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:50

Dzisiaj napisał/a:
ktos ma dobra rade jak skutecznie zniechecic gnoja do wizyt w ogrodku?
Kiedyś matce przyłaził jeden srać do szklarni, to nakryłem go jakąś dziurawą beczką i wsadziłem odkręcony wąż do środka na kilka sekund. Jak go puściłem, to już się nie pojawił.

Sie narobił chłop. A wystarczyło podlać troche denatura i podpalić, szedłby jak burza razem z pustakiem i ogrodzeniem.
Beny napisał/a:
Nie do końca się zgodzę. Mieszkam w mieście, szczurów i myszy jest od groma. Skąd wiem? Bo często jak wychodzę z domu, to pod drzwiami leżą martwe. Zgadnij kto je łapie i przynosi?
tak tylko takich łapiących myszy kotów jest kilka na kilka tysięcy. Reszta to spasione leniwce zamknięte w mieszkaniu i rozpieszczone przez stare panny.

co za dałny opośledzone, sam kot by sobie poradził. dupa by mu zgłodniała to by sie uwolnił. ewentualnie psem poszczuć

Beny napisał/a:
Nie do końca się zgodzę. Mieszkam w mieście, szczurów i myszy jest od groma. Skąd wiem? Bo często jak wychodzę z domu, to pod drzwiami leżą martwe. Zgadnij kto je łapie i przynosi?
Twoja córka , syn ,żona ?? sam je przynosisz ?? listonosz ?? nie wiem kończą mi się pomysły

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie