📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:34

@HAL9000/2
Może nie chcieli brać udziału w tych szamańskich obrzędach.
Może nie chcieli brać udziału w tych szamańskich obrzędach.
Po raz enty wyrażę opinię w tym temacie, kot na wsi jak najbardziej tak. Kot w mieście.. bezużyteczne stworzenie. Je, sra i robi szkody, jedyny pożytek z niego wtedy kiedy jakaś Panna za dużo ich ma to wiadomo, że należy opuścić lokal i się z taką nie zadawać.
SirMajkel napisał/a:
Po raz enty wyrażę opinię w tym temacie, kot na wsi jak najbardziej tak. Kot w mieście.. bezużyteczne stworzenie. Je, sra i robi szkody, jedyny pożytek z niego wtedy kiedy jakaś Panna za dużo ich ma to wiadomo, że należy opuścić lokal i się z taką nie zadawać.
Nie do końca się zgodzę. Mieszkam w mieście, szczurów i myszy jest od groma. Skąd wiem? Bo często jak wychodzę z domu, to pod drzwiami leżą martwe. Zgadnij kto je łapie i przynosi?
@up - Myślę, ze wszyscy doskonale wiedza, ze zarówno w mieście, jak i na wsi są szczury i myszy. Chcesz powiedzieć, ze to jakiś pozytyw, jeśli kot znosi je martwe do mieszkania?
Coordinator napisał/a:
@up - Myślę, ze wszyscy doskonale wiedza, ze zarówno w mieście, jak i na wsi są szczury i myszy. Chcesz powiedzieć, ze to jakiś pozytyw, jeśli kot znosi je martwe do mieszkania?
Nie do mieszkania, pod drzwi domu.
Pozytywem tutaj jest obecność kotów, których gdyby nie było, to (wiem z doświadczenia) gryzonie by zaczęły wchodzić do mieszkania.
Gwoli ścisłości- kotów nie są hordy, tylko trzy sztuki. Domowe, ale wychodzące na dwór.
I nie, nie są to moje koty

Sunday napisał/a:
Szacuneczek dla strażaków zawsze
Nie ucięli mu łba, wiec za co ten szacunek?
Wszyscy się tak cieszą że kotka uratowali ale nikt nie zwrócił uwagi na to że ucierpiał murek

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie