Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 41 minut temu
luka100 2012-12-31, 11:23 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-31, 11:25 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
vass 2012-12-31, 11:26
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-31, 11:26 18
Zgłoś
stefan0987 2012-12-31, 11:31 1
2 lata temu też pies mi się tak zapadł. ratowałem w prawie identyczny sposób. szacunek dla tego gościa.
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-31, 11:39 15
Dobrze, że można jeszcze znaleźć takich ludzi. Szacun!
Trzeba gębę zapamiętać bo dobrych ludzi jest bardzo niewielu.
Zgłoś
FrasQs 2012-12-31, 11:51 1
I Niech ktoś napisze ze Jankesi są od nas mądrzejsi, u niech pewnie wszyscy wskoczyliby na lód powpadali, i byłby hard
Zgłoś
Magnic 2012-12-31, 11:52 2
Zgłoś
EdmundKemper 2012-12-31, 11:53 3
Zgłoś
nitrox89 2012-12-31, 11:58 17
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-31, 12:16
fajną macie dyskusję jak zwykle offtop się zrobił ale mam jedno pytanie odnośnie filmu:
uratowali psa i zamiast go jakimś kocem owinąć i zabrać w ciepłe miejsce to go olali i uciekł do lasu? Jest duża szansa że po kilku minutach w wodzie gdzieś zdechł w ciągu kwadransa na tym śniegu.. i całe ratowanie w p🤬du ;<

a babie z gałęziami chyba się pomyliło ratowanie z rozpalaniem ogniska na lodzie.
Zgłoś
uookie 2012-12-31, 12:22 5
też zawsze bierzecie dwie drabiny na spacer?
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-31, 12:35 1
@Crowell - pies w 4 sekundy potrafi strzepać 90% wody ze swojego futra, więc....

Mnie bardziej zastanawia, czemu po prostu nie wzieli jakiegoś kilofa albo młotka i nie rozwalili więcej lodu, coby pies mógł podpłynąć bliżej.
Zgłoś
mikarosek5 2012-12-31, 13:17 2
Zgłoś
EdmundKemper 2012-12-31, 14:04 2
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem