📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
41 minut temu
2 lata temu też pies mi się tak zapadł. ratowałem w prawie identyczny sposób. szacunek dla tego gościa.
Dobrze, że można jeszcze znaleźć takich ludzi. Szacun!
Trzeba gębę zapamiętać bo dobrych ludzi jest bardzo niewielu.
Trzeba gębę zapamiętać bo dobrych ludzi jest bardzo niewielu.
I Niech ktoś napisze ze Jankesi są od nas mądrzejsi, u niech pewnie wszyscy wskoczyliby na lód powpadali, i byłby hard
fajną macie dyskusję jak zwykle offtop się zrobił ale mam jedno pytanie odnośnie filmu:
uratowali psa i zamiast go jakimś kocem owinąć i zabrać w ciepłe miejsce to go olali i uciekł do lasu? Jest duża szansa że po kilku minutach w wodzie gdzieś zdechł w ciągu kwadransa na tym śniegu.. i całe ratowanie w p🤬du ;<
a babie z gałęziami chyba się pomyliło ratowanie z rozpalaniem ogniska na lodzie.
uratowali psa i zamiast go jakimś kocem owinąć i zabrać w ciepłe miejsce to go olali i uciekł do lasu? Jest duża szansa że po kilku minutach w wodzie gdzieś zdechł w ciągu kwadransa na tym śniegu.. i całe ratowanie w p🤬du ;<
a babie z gałęziami chyba się pomyliło ratowanie z rozpalaniem ogniska na lodzie.
@Crowell - pies w 4 sekundy potrafi strzepać 90% wody ze swojego futra, więc....
Mnie bardziej zastanawia, czemu po prostu nie wzieli jakiegoś kilofa albo młotka i nie rozwalili więcej lodu, coby pies mógł podpłynąć bliżej.
Mnie bardziej zastanawia, czemu po prostu nie wzieli jakiegoś kilofa albo młotka i nie rozwalili więcej lodu, coby pies mógł podpłynąć bliżej.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie