Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Ratowanie Psa
Konto usunięte • 2012-12-31, 9:18
Gościu ratuje psa na Kanale Królewskim.

Zgłoś
luka100 2012-12-31, 11:23 1
ciekawe co na to sk🤬iele którzy porzucają psy w lasach etc. nie jeden dla człowieka tak by się nie poświęcił, brawo
Zgłoś
kusy00 2012-12-31, 11:25 1
Pioootreeek ! Aaaa.... Szybko Piotrek biegiem do domu !
Hahahahahahaa k🤬a padłem na ryj ze śmiechu hahahahahaha
Zgłoś
vass 2012-12-31, 11:26
RastaTrance napisał/a:

Vass*
W podpisie się pomyliłeś powinno być Popierd**lec

C🤬ja się znasz mięczaku
Do tego pies mu nawet nie podziękował
Zgłoś
Konto usunięte 2012-12-31, 11:26 18
Bohater. Co innego ratować jakiegoś p🤬lca co nie ma mózgu i pcha się na lód, a co innego zwierze. Charakterny chłopaczyna.
Zgłoś
stefan0987 2012-12-31, 11:31 1
2 lata temu też pies mi się tak zapadł. ratowałem w prawie identyczny sposób. szacunek dla tego gościa.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-12-31, 11:39 15
Dobrze, że można jeszcze znaleźć takich ludzi. Szacun!
Trzeba gębę zapamiętać bo dobrych ludzi jest bardzo niewielu.
Zgłoś
FrasQs 2012-12-31, 11:51 1
I Niech ktoś napisze ze Jankesi są od nas mądrzejsi, u niech pewnie wszyscy wskoczyliby na lód powpadali, i byłby hard
Zgłoś
Magnic 2012-12-31, 11:52 2
Dla gościa czysta a dla obu bab kaganiec i krótsze smycze aby się więcej z kuchni nie wydostawały bo c🤬ja pomagają a tylko wiszczą jak poj🤬e.
Zgłoś
EdmundKemper 2012-12-31, 11:53 3
Jeżż napisał/a:

Kolo raczej grubokościsty a mimo to zadziałał - to jest bohater, lepszy nize nasi najemnicy na misjach (dla hejterów - ratuje życie a nie odbiera) Piwko dla odważnych

Najemnicy na misjach. Odbierają, a nie ratują życie. Hehe, dobre. Dla Twojej świadomości, to Oni odbieraniem życia ratują kilkakrotnie więcej istnień, a tutaj widać narażenie życia 3 osób dla jednego psa. Rachunek prosty. W każdym razie psa bym nigdy nie ratował. Podobno to zwierzęta mądrzejsze od ludzi to po jaki c🤬j właził na zamarznięte jezioro?
Zgłoś
nitrox89 2012-12-31, 11:58 17
AmorPatriaeNostraLex napisał/a:

Najemnicy na misjach. Odbierają, a nie ratują życie. Hehe, dobre. Dla Twojej świadomości, to Oni odbieraniem życia ratują kilkakrotnie więcej istnień, a tutaj widać narażenie życia 3 osób dla jednego psa. Rachunek prosty. W każdym razie psa bym nigdy nie ratował. Podobno to zwierzęta mądrzejsze od ludzi to po jaki c🤬j właził na zamarznięte jezioro?

Tępy jesteś czy tylko takiego udajesz? Twoim zdaniem "zabijanie" za grube pieniądze to jakaś forma bohaterstwa? Zwykli bandyci, a USA to sk🤬ysyny którzy potrafią tylko wojować poprzez kogoś i nie na swoim terenie.

Oby Ciebie ktoś zostawił kiedyś w takiej przerębli k🤬sie złamany.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-12-31, 12:16
fajną macie dyskusję jak zwykle offtop się zrobił ale mam jedno pytanie odnośnie filmu:
uratowali psa i zamiast go jakimś kocem owinąć i zabrać w ciepłe miejsce to go olali i uciekł do lasu? Jest duża szansa że po kilku minutach w wodzie gdzieś zdechł w ciągu kwadransa na tym śniegu.. i całe ratowanie w p🤬du ;<

a babie z gałęziami chyba się pomyliło ratowanie z rozpalaniem ogniska na lodzie.
Zgłoś
uookie 2012-12-31, 12:22 5
też zawsze bierzecie dwie drabiny na spacer?

podpis użytkownika

fb.com/uookie
Zgłoś
Konto usunięte 2012-12-31, 12:35 1
@Crowell - pies w 4 sekundy potrafi strzepać 90% wody ze swojego futra, więc....

Mnie bardziej zastanawia, czemu po prostu nie wzieli jakiegoś kilofa albo młotka i nie rozwalili więcej lodu, coby pies mógł podpłynąć bliżej.
Zgłoś
mikarosek5 2012-12-31, 13:17 2
K🤬a uratował psa nie sp🤬olcie się ze szczęścia.

podpis użytkownika

P
Zgłoś
EdmundKemper 2012-12-31, 14:04 2
nitrox89 napisał/a:

Tępy jesteś czy tylko takiego udajesz? Twoim zdaniem "zabijanie" za grube pieniądze to jakaś forma bohaterstwa? Zwykli bandyci, a USA to sk🤬ysyny którzy potrafią tylko wojować poprzez kogoś i nie na swoim terenie.

Oby Ciebie ktoś zostawił kiedyś w takiej przerębli k🤬sie złamany.

Ojej, nie denerwuj się już tak Nazwałem kogoś bohaterem? Nie. Odniosłem się do USA? Nie. Grube pieniądze? Jak dla kogo. Zwykli bandyci? Zlikwidujmy taką instytucję więc jak wojsko. Pasuje? Nikt mnie nigdy nie zostawi w przerębli, bo nie będę takim debilem żeby chodzić po zamarzniętym ledwo jeziorze
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie