Komandosi, nie wiadomo po co, ratują niedoszłego samobójcę
podpis użytkownika
Gdzie zginęło moje minimum 1200 tematów?
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2018-09-29, 13:00
miejmy nadzieję, że po takim bucie w plecy nauczy się szybciej podejmować decyzję i nie zapomni tego sfilmować
Spokojnie chłopacy,nie dziś to może jutro z innego budynku skoczy
Komandosi ćwiczą z żywym inwentarzem, który jak sobie zrobi kuku, nie będzie nikomu wisiał na sumieniu.
konto usunięte
2018-09-29, 20:54
Po to by nie zabil jeszcze kogos przy okazji spadajac na niego.
konto usunięte
2018-09-30, 12:41
Zawsze się zastanawiałem, po co ratować samobójców? Nie można ludzi traktować jak dzieci i jak ktoś chce się zabić, to jego wola - wolny wybór.
konto usunięte
2018-09-30, 14:43
UP
''Komandosi, nie wiadomo po co, ratują niedoszłego samobójcę''
Prawdopodobnie są w zmowie, aby nie dostarczać materiału na Sadola, celem puszczenia materiału o wypasających się kozach w halach...
Jak to po co? Podatki się same nie płacą. Na akcję ratowania świra stracisz kilkaset zł a przez całe zasrane życie wybuli dla władzy setki tysięcy