👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
2 minuty temu
🔥
Sosnowiec,31.07.2025
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

jakuzapk napisał/a:
Przepisy jasno określają w jakich sytuacjach pojazd uprzywilejowany ma prawo użyć sygnałów dzwiękowych i świetlnych.
Niestety, kierowca karetki przekroczył uprawnienia za co przełożeni mogą lecz nie muszą mu kazać się tłumaczyć.
Kwestia przełożonego bo znam takiego który by powiedział dobra robota, inny powiedziałby że ma napisać wyjaśnienie i zrobilibymu postępowanko dyscyplinarne...
Takie czasy.
Dla kierowcy pogotowia ratunkowego, kufel dużego zimnego.
Każde odpalenie "bomb" jest teraz rejestrowane, jechali za nim przez jakiś czas więc na 100% ustalili przez radio odpalenie sygnału
Drzwi miały ogranicznik i nie otwierały się poza obrys kabiny. Karetka zaś robi za policję, a pacjentów to już im się nie chce z takim zapałem ratować. To chory kraj, chorych ludzi.
Same bomby, bez dźwięku, nic nie znaczą. Nikt nie będzie miał z tego powodu problemów. Widać, kto tutaj ma prawko, a kto z piwnicy pisze.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie