Główna Poczekalnia (8) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 15:32
konto usunięte 2014-05-04, 19:57 4
@jezuschrystus

aby twoja antypolkość atylogicość antymślenie nie wróciło w kształcie pięści prosto w ryj
Zgłoś
Nabs 2014-05-04, 23:23 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-05-05, 0:35 2
Homofobia, to lęk przed homoseksualistami. Pokażcie mi kogoś w PL kto się ich boi...

W PL to oni boją się nas także problemem nie jest Homofobia a Heterofobia

Ostatnimi czasy do definicji homofobi dołączono "nienawiść". Uważam, że jest to sprzeczne z definicją fobii, która oznacza lęk i nie ma tam żadnej wzmianki o nienawiści...
Zgłoś
Bankracy 2014-05-05, 18:33
A ja wam powiem, że się pedałów boję... powoli zaczynają rządzić światem
Zgłoś
konto usunięte 2014-05-05, 23:12
Taki upośledzony niby jestem młotku ale wasi mistrzowie retoryki przegrali sromotnie Więc jak jest robalu?!
Zgłoś
konto usunięte 2014-05-05, 23:31 6
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-05-05, 23:35 1
Zgłoś
konto usunięte 2014-05-05, 23:39 3
Blutok napisał/a:

A ja wam powiem, że się pedałów boję... powoli zaczynają rządzić światem

Wyluzuj, cała ta lewacka banda tylko tu w świecie pozornej anonimowości potrafi pisać swoje "mądrości" boją się wyjść z nimi na ulicę, bo tam się przed piąchą za nickiem nie ukryją
Zgłoś
konto usunięte 2014-05-05, 23:41
Zgłoś
konto usunięte 2014-05-05, 23:46
Ja tam homofobem nie jestem, gdyż gejów się nie boję. Pedała w rurkach wystarczy raz z bani walnąć i po sprawie.Z resztą co mi taki gej może zrobić, cisnąć we mnie błyszczykiem?!
Na cześć wszystkich gejów krzyknijmy
HIV HIV Hurrra!
Zgłoś
konto usunięte 2014-05-05, 23:49 1
@up
Wiara rządzi się nieco innymi prawami niż orientacja. Tak w ogóle to:

- ktoś jest gejem ale wstydzi się tego przed samym sobą bo kochani rodzice itp. wmówili mu że to zezwierzęcenie więc sam sobie wmawia a częścią tego jest hejt na homosiów

-ktoś jest katolem ale wstydzi się tego przez powszechną indoktrynację i dlatego hejtuje katolików? no raczej nie

@raq
To go jebnij. Tylko jak zatrzymają następnego dnia pana bystrzaka to nie płacz że gestapo prześladuje patryjote
Zgłoś
konto usunięte 2014-05-05, 23:51
Zgłoś
konto usunięte 2014-05-05, 23:51
Już chyab lepiej być gejem niż zapijaczonym, wiecznie marudnym, leniwym polaczkiem,który wszędzie widzi problemy, ale nie dostrzega, ze największym problemem jest on sam
Zgłoś
konto usunięte 2014-05-05, 23:54 2
Nie, nie ma innych praw bo tu nie chodzi o obiekt a o samą niechęć. Skoro niechęć do homoseksualistów to kryptogejostwo to niechęć do katolików jest kryptokatolstwem. W końcu ani jedni ani drudzy nie wyrządzają bezpośredniej krzywdy osobom, u których niechęć wzbudzają. Spójrz prawdzie w oczy: ty pragniesz iść do kościoła i jesteś katolikiem ale wstydzisz się do tego przyznać przed sobą samym więc reagujesz agresją.
raqaqq napisał/a:

-ktoś jest katolem ale wstydzi się tego przez powszechną indoktrynację i dlatego hejtuje katolików? no raczej nie

No właśnie tak. Sam siebie oszukujesz!

@up ty polakofobie! Wiesz, że tak na prawdę sam jesteś kryptopolaczkiem?!

Cholera, ale te lewackie metody są wygodne. Ktoś coś wytyka to mu się serwuje to samo na zasadzie sprzężenia zwrotnego...
Zgłoś
konto usunięte 2014-05-06, 0:38
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem