Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2025-12-08, 18:26
konto usunięte 2014-05-06, 1:25 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
norek911 2014-05-06, 1:32
@up no tak tylko lewa strona mocy może używać takiego sposobu walki o swoją sprawę. Z rasizmem też jest tak samo .

@maniiiek Ja to się zastanawiam czemu my wszyscy "normalni" ludzie nie zapożyczymy ich sposobu walki. O ile prościej było by po prostu ich zwalczyć .

Jedna podstawowa zasada sprawiedliwie nie oznacza po równo, ani po równo nie oznacza sprawiedliwie. Teraz zastanówmy się kto jest nam bardziej potrzebny w silnej Polsce- rodzina hetero, "produkująca" dzieci, czy rodzina homo?
Zgłoś
konto usunięte 2014-05-06, 8:42
"Normalny ateista ma to w dupie, owszem śmieje się z kościoła ale w równym stopniu co ze wszystkiego innego. " No nie zawsze tak jest. To, że ktoś jest ateistą nie oznacza, że nie może krytykować kościoła. To jest tak: ok bądź ateistą, ale się nie wychylaj i nie odzywaj. A co robią wierni? Nawracają na siłę. Wiem co mówię, bo mam takie przypadki w rodzinie i to nie tylko babcie się tak zachowują. Zagorzałemu katolikowi nie wytłumaczysz; nawet jeśli nie będziesz chciał narzucać swojej niewiary innym i będziesz siedział potulnie jak baranek to inni zaczną wchodzić Ci na głowę. Pomimo tego, że w kościele nie byłem od lat, że od dawna (to pojęcie względne) mieszkam sam, to jednak wszystkie zjazdy rodzinne są napiętnowane próbą nawrócenia.
A geje niech sobie żyją, mnie nic do tego. Jak was to razi to wasz problem. Dopóki nikt mi nic nie narzuca to mam z tym luz.
Zgłoś
konto usunięte 2014-05-06, 10:50 1
@up człowieku, wiem. Po prostu głupotę odpieram głupotą. Używam ich toku myślenia aby im pokazać jak idiotycznie to wygląda z naszej strony. Także produkowałeś się nadaremno, acz kulturalnie i chwała Ci za to.m
Zgłoś
konto usunięte 2014-05-06, 11:06
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Rexxaris 2014-05-06, 11:31
Nemayu napisał/a:

Wracająć do tematu była jakaś lesba i gej i wypowiadają następujące zdanie: "W rodzinach jednopłciowych rodzi się więcej dzieci niż w tradycyjnych rodzinach" i cała sala się z nich śmieje a oni mówią, że nie rozumieją co w tym śmiesznego. Na to pada pytanie, że jak on sobie to wyobraża? I odpowiada, że jest plemnik i komórka jajowa i że nie będzie tłumaczył.

Ta lesba to pani "profesor" Płatek (feministka...), a ten koleś to jakiś homoś, kolega Paligniota i innych takich.

Link do tej debaty: youtube.com/watch?v=Zbn2vvNB7ls
Ok. 21 minut - pani "profesor" mówi o tym, że w rodzinach jednopłciowych rodzi się więcej dzieci, niżeli w rodzinach różnopłciowych.
Zgłoś
konto usunięte 2014-05-06, 11:32
Zgłoś
konto usunięte 2014-05-06, 12:30
@up
Lewica czyli Twój Ruch, świeża partia o sukcesywnie zanikającym poparciu, środowiska islamskie w Polsce? Tutaj muszę prosić o źródło bo w Polsce jest to margines i nie wiem jak "jeden może okrążyć dziesięciu"

TVN? Czyli prawacka Drzyzga, docu soap i inne zachowawcze serialiki?

Serio uważasz że siła perswazji lewych jest równa tej prawych? W kraju gdzie 90% to deklarujący się jako katole? Chyba jesteś chory
Zgłoś
konto usunięte 2014-05-06, 12:38
@up nie, z głową to ty masz coś nie tak. Przecież wielokrotnie jasno napisałem, że piszę tu głupoty. Takie same głupoty jak ty. Skoro uważasz, że to idiotyczne to masz rację - ale weź poprawkę na to, że twoje argumenty są równie posrane.
Zgłoś
konto usunięte 2014-05-06, 13:08
Zgłoś
konto usunięte 2014-05-06, 14:06 1
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem