👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:34

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Stoją dwa auta na parkingu i nagle jedno do drugiego.
- Mazda
- Co?
- Nic, tak się tylko naśmiewam.
- Mazda
- Co?
- Nic, tak się tylko naśmiewam.

- Jesteśmy siłą, która oczyści ten samochód! Ziemia jest plaska!

A które 5 letnie auto w dzisiejszych czasach nie gnije?
Dziś samochody są produkowane tak aby pojeździły max 10 lat i do widzenia - masz kupić następny nowy, pojeździć 10 lat, wywalić na złom i znowu kupić i tak w kółko aby był obrót. Są i auta które po 5 latach są zjedzone przez rdzę tak, że nie ma mowy o jakiejś naprawie blacharskiej bo nie ma gdzie blachy przyspawać. Np. mercedes vito.
Dziś samochody są produkowane tak aby pojeździły max 10 lat i do widzenia - masz kupić następny nowy, pojeździć 10 lat, wywalić na złom i znowu kupić i tak w kółko aby był obrót. Są i auta które po 5 latach są zjedzone przez rdzę tak, że nie ma mowy o jakiejś naprawie blacharskiej bo nie ma gdzie blachy przyspawać. Np. mercedes vito.
Szeryfian napisał/a:
A które 5 letnie auto w dzisiejszych czasach nie gnije?
I słusznie, bo po 10 latach to jest już technologiczny przeżytek. Tak samo jak nikt nie płacze nad zepsutym 10 letnim kompem, telewizorem czy telefonem. W motoryzacji dekada to również szmat czasu.
Civic VII 2001 rok, wpadnij, znajdź mi gram rdzy to wygrasz talon.Co innego Mazda 6...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie