👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:03

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Ludzie nie widzicie, że ten saimon pod każdym filmikiem takie bzdury wypisuje? Olejcie go, bo dzieciaka to nakręca. Swoją drogą naprawdę nie wiem jak można mieć tak nawalone w głowie, żeby prowokować ludzi w necie i mieć jeszcze z tego radochę. Nikt się do ciebie w realu nie odzywa i potrzebujesz uwagi w necie? Trzeba do wiosny czekać to może przygotowania do testu gimnazjalnego mu zajmą więcej czasu i nie będzie tych głupot wypisywać.

sansey999, tak sądzisz? Ja jakoś nie bardzo, bo skoro jest na tyle głupi by prowokować społeczność internetową to raczej nie w głowie mu będą jakiekolwiek testy. Chyba, że zobaczy test ciążowy swojej dziewczyny z wynikiem pozytywnym, no to wtedy może go to trochę zajmie... a przepraszam, dłoń w ciążę nie zajdzie
Całe szczęście, nie przekaże spaczonych genów dalej, co za ulga.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie