👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Nie będzie piewerka, to było śmieszne za pierwszym razem z wymaganiami wiedźmina, a kolejne wcielenia tego samego filmiku z innymi napisami już nie bawią.
Nie płacz, darmowe mordobicia co tydzień są pod dyskotekami, klubami a i na zwykłej ulicy możesz podpatrzeć. A jak ci się nie uda, to sprowokuj kogoś - to nie jest trudne i będziesz miał nawet widok POV, po co przepłacać?!
podpis użytkownika

"A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają"

Ludzie, łykacie wszystko jak młode pelikany. Owszem, bilety są po 270 ale.. NAJDROŻSZE... patrz -> ebilet
Organizator ustala cenę na takim poziomie, aby bilet był jak najdroższy, ale nie na tyle drogi, aby zostały niesprzedane bilety. Tak działa kapitalizm, ale jak widać młodzi Polacy pozarażali się komunistyczną mentalnością od poprzedniego pokolenia.

270 zeta za bilet? To 1/5 najniższej krajowej, czyli gdzieś tak strzelam w ciemno ok. 80% zarobków wszystkich Polaków (zaraz jakiś ekspert pewnie mnie poprawi)

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie