👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
24 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Nigdy nie myślałem że Polacy dojdą do tak skretyniałego poziomu (poziomu amerykańskich fanów wrestlingu) żeby płacić choćby PPV 40 zł, a już nie mówie 270 za oglądanie ustawionej walki. A wszystko dla takiego wspaniałego "polaka" Solorza czy innych Machometów Cumlidowów
270 zł :] Czyli jak chcesz iść w dwie osoby to jako konkurenta masz 15 filmów w kinie. A lepsze sceny walki niż na KSW można w produkcjach Bollywood oglądnąć
270 zł :] Czyli jak chcesz iść w dwie osoby to jako konkurenta masz 15 filmów w kinie. A lepsze sceny walki niż na KSW można w produkcjach Bollywood oglądnąć
Tyle to można zapłacić za jakiś super koncert, z tych koncertów co to w Polsce tylko raz będzie. A nie za klaunów, którzy udają, że się biją.

KSW
Nie wyrafinowana rozrywka dla prostej choloty.
Ustawione gowno, znow chcecie sie jarac facetem "tym lubiacym kozy" i paroma innym cwokami udajacymi wielki Show
Kto tym razem walczy, pudzian ,saleta , kelnerzy ?
Nie wyrafinowana rozrywka dla prostej choloty.
Ustawione gowno, znow chcecie sie jarac facetem "tym lubiacym kozy" i paroma innym cwokami udajacymi wielki Show
Kto tym razem walczy, pudzian ,saleta , kelnerzy ?
jest paru dobrych zawodników w KSW, ale zdecydowana większość to gówno
głównym problemem KSW jest kontraktowanie jakichś leszczy albo emerytów jako przeciwników
głównym problemem KSW jest kontraktowanie jakichś leszczy albo emerytów jako przeciwników
@Ver0
W Szczecinie były od 100 do 300 zł, w Krakowie od 130 do 300, więc zamknij ryj debilu.
W Szczecinie były od 100 do 300 zł, w Krakowie od 130 do 300, więc zamknij ryj debilu.

Komediowe Sztuki Walki , albo Kup Sobie Walkę . Wole oglądać walki żuli , one chociaż nie są ustawiane

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie