Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:47
Nerfpl 2012-05-13, 16:48
pst - bo to nie muzyka była
Zgłoś
Mizantrop 2012-05-13, 17:12
rantanplan napisał/a:

czytam ten regulamin i dalej nie wiem za co dostał tego "warna" pomoże ktoś?

nie podał linku do wersji pierwotnej
Zgłoś
avalanch 2012-05-13, 17:18 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-05-13, 17:45
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-05-13, 19:24
DanielMarley napisał/a:

Nie ważne jest jakiej muzy się słucha ważne by ta muzyka miała jakiś przekaz. Tak wiec nie mam nic do Hip hopu jeśli nie lansują się hajsem i nie nawijają jakie to jego ziomki są zajebiste, z drugiej strony do Metalu, Trasha czy innego hardcore'u też nic nie mam jeśli da się w miarę zrozumieć tekst który nie jest tylko dźwiękiem mordowanej świni ....

chyba chodzi Ci o thrash v.v
Zgłoś
Pleso93 2012-05-13, 21:01
evoola napisał/a:

@ jonasz1
@ Pleso93
ha ha ha, jacyż Wy kurna zabawni...

Tylko Jonasz mówił poważnie, też tak czasem robię więc w czym problem?
Zgłoś
cult 2012-05-13, 21:53
Zgłoś
konto usunięte 2012-05-13, 23:42
Zgłoś
Polnischefuhrer 2012-05-14, 21:21
maciek98 napisał/a:

Ciekawe o co się jeszcze będziecie kłócić? O to, którą ręką powinno się podcierać.

ja tam się podcieram papierem a nie ręką no ale kto jak woli
Zgłoś
astamor 2012-05-14, 22:27
Zgłoś
konto usunięte 2012-05-14, 23:45
Zgłoś
konto usunięte 2012-05-15, 8:45
Pleso93, żaden problem, to z przekąsem było
na żartach jeszcze się znam
Zgłoś
konto usunięte 2012-05-15, 8:46
evoola napisał/a:

na żartach jeszcze się znam

Ta, lecz drogi powrotnej do domu to nie pamiętasz, o ile jesteś jeszcze na chodzie, staruszko.
Zgłoś
konto usunięte 2012-05-15, 13:10
Linekk, Racja, zapomniałam czas najwyższy dane pozmieniać
Zgłoś
konto usunięte 2012-05-15, 22:15
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem