👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:36

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Rację ma. Jakieś corowe gówno. Muzyka dla ludzi lubiących spodnie w kratkę, mających dodatkowe dziury w uszach, kolorowe koszulki z flakami i przydługie grzywki. Takie mniej pedalskie emo. Ale ciągle pedalskie

Ja tam po prostu lubię widzieć, jak świat płonie.
Jak widać niewiele trzeba.
Jak widać niewiele trzeba.

Rozumiem kłócić się o poglądy polityczne, religijne. To zawsze budziło kontrowersje. Ale jak widać ludzie zaczynają się kłócić o poglądy dotyczące muzyki.
Ciekawe o co się jeszcze będziecie kłócić? O to, którą ręką powinno się podcierać, trzepać sobie? A może o to, o której godzinie powinno robić to lub tamto? Ludzie ogarnijcie, zachowujecie się tak jakby na ziemi był jeden komputer i kłócicie się o to jaki typ muzyki ma na nim być.
Ciekawe o co się jeszcze będziecie kłócić? O to, którą ręką powinno się podcierać, trzepać sobie? A może o to, o której godzinie powinno robić to lub tamto? Ludzie ogarnijcie, zachowujecie się tak jakby na ziemi był jeden komputer i kłócicie się o to jaki typ muzyki ma na nim być.

Proszę nie używać liczby mnogiej. Ja tylko wyraziłem swoją hejterską opinię, z nikim się nie kłócę i nie mam zamiaru tego robić.

Nie ważne jest jakiej muzy się słucha ważne by ta muzyka miała jakiś przekaz. Tak wiec nie mam nic do Hip hopu jeśli nie lansują się hajsem i nie nawijają jakie to jego ziomki są zajebiste, z drugiej strony do Metalu, Trasha czy innego hardcore'u też nic nie mam jeśli da się w miarę zrozumieć tekst który nie jest tylko dźwiękiem mordowanej świni ....
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie