Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Konto usunięte 2012-04-16, 10:28 44
Haha ;D Smagaja chłopców c🤬kami ;P
Zgłoś
Pener 2012-04-16, 10:32 80
ojoj tvn pokazał cos śmiesznego, pewnie chcieli odwrócić uwagę od rządu tuska
kolejny temat zastępczy, a paliwo drogie, służba zdrowia kuleje, strajki, burdel syf i w ogóle

no, to wyczerpałem limit fanatycznych komentarzy pod tym filmem
następne zostaną skasowane, bo PO mi płaci
Zgłoś
Konto usunięte 2012-04-16, 10:40 9
Pener666, niestety nie masz racji, chodzilo o odwrócenie uwagi od drugiej rocznicy katastrofy smoleńskiej. Macierewicz natknął się na rosyjskie plany hodowania zabójczych drzew- tzn szybko rosnące drzewa (nawet do 5m/h), które można posadzic przy lotnisku, żeby rozj🤬 samolot z polską inteligencją.

dobra wystarczy już tego trollowania
Zgłoś
Pener 2012-04-16, 10:45
P@N K@C napisał/a:

dobra wystarczy już tego trollowania

koniec, będę usuwać, banować, karać i nakładać pokutę
Zgłoś
Konto usunięte 2012-04-16, 10:45 15
"W odpowiedzi, dziewczyny smagaja chlopcow baziami"

Nigdy sie z tym nie spotkalem, nawet o tym nie slyszalem.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-04-16, 12:23 14
Bo jak się nie było w Polsce a wszystko co się wie o Polsce pochodzi z wikipedii to nie dziwne,że się pokazuje coś co miało miejsce X lat temu.Pokazałby co się dzieje teraz na nie jakieś pindzie w strojach ludowych.Poza tym to jest jakaś nasza tradycja,którą mamy a hamerykanin co ma,wp🤬lanie indora i ciasto z dyni u nich nie ma świąt,które by wymagały ruchu tylko żarcie i op🤬lanie się.A po ropę cisną ochoczo jak po cukierki w hallowen cioty.
Zgłoś
miedziak 2012-04-16, 14:47 2
Kod:
http://www.dyngusdaybuffalo.com/

ta strona chyba nie opowiada o Polsce tylko jakimś innym miejscu, gdzie mieszka jakaś mniejszość polska która pamięta tylko że dziadkowie byli z polski ale po polsku nie mówi, gdzieś w stanach.
Zgłoś
Dildowagins 2012-04-16, 14:55
Śmiech jak na ciotę przystało....

podpis użytkownika

jagiellonski24.pl | strategyandfuture.org
Zgłoś
Shock 2012-04-16, 15:04 1
Wcale mu sie nie dziwie, dyngus jest poj🤬y. Obleje laske woda a ona mnie pogmera baziami.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-04-16, 15:14
rozbawiło go smaganie chłopców przy pomocy pussy willow
Zgłoś
Hesbollah 2012-04-16, 15:17 1
Pussy willow - bazia z wierzby (willow-wierzba),
Catkin - bazia z każdego innego drzewa.
Mowa była o wierzbowej, na nieszczeście dziennikarza.

podpis użytkownika

Et Joseph dixit ad eum. Inserere haeret in asinum et adolebit. Dominici dixit. Insanis! Melius aditus ad calida aqua. Et Joseph dixit ad eum. Elegantia Gallia. Ex Epistola ad Corinthos: submota olivarum! Amen
Zgłoś
Konto usunięte 2012-04-16, 15:31
A ja się tego kolesia boję... W jego oczach widać otchłań piekielną, a śmiech ma jak psychol z horroru.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-04-16, 15:48 1
Pener666 napisał/a:

ojoj tvn pokazał cos śmiesznego, pewnie chcieli odwrócić uwagę od rządu tuska
kolejny temat zastępczy, a paliwo drogie, służba zdrowia kuleje, strajki, burdel syf i w ogóle

no, to wyczerpałem limit fanatycznych komentarzy pod tym filmem
następne zostaną skasowane, bo PO mi płaci

O ja Cie, ale jesteś super. Ironiczny i prześmiewczy i w ogóle fajny "trolling lvl hard lol". Tylko nie wiem po c🤬j ta socjotechnika skoro wiadomo, że prędzej ktoś by sie przyp🤬olił o stronniczość przy prognozie pogody niż przy programie dyngusie.
Co do filmu to mnie jakoś słowo "pussy" nie śmieszy. nawet w tym kontekscie
Zgłoś
Azzazel 2012-04-16, 15:57 7
Macie paranoję z tymi tematami zastępczymi. Każde info w tv poza takim, że w kraju jest źle, traktujecie jako próbę odwrócenia waszej uwagi. Ogarnijcie się nieogary.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie