Na freestyle Eldoki.Jestem jak lobo.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:01
W sumie słucham rocka, metalu, rapu(hip hop to subkultura) i myślę że polski rap się skończył na ostrym i Paktofonice a jeśli chodzi o dobry freestyle to polecam
klasyki ... posłuchajcie sobię
albo nieśmiertelny Queen, Boney M, MC hammer,
Ich muzyka nigdy nie zginie
albo nieśmiertelny Queen, Boney M, MC hammer,
Ich muzyka nigdy nie zginie
Jeśli czegoś się nie zna to najlepiej to krytykować ta nędzna przeróbka (pewnie już tysięczna w internecie) to nieudany freestyle rapera Eldo który nie jest w tym mocny.
Tutaj macie jedną z jego wielkich twórczości.
Ważna jest muzyka ambitna, taka dla pieniędzy i taniej zabawy nie daje nic.
Jeżeli chodzi o klasyki typu Queen itd. (muzyka z duszą) na pewno nie zostanie zapomniana i zawsze będzie równie piękna.
Tutaj macie jedną z jego wielkich twórczości.
Ważna jest muzyka ambitna, taka dla pieniędzy i taniej zabawy nie daje nic.
Jeżeli chodzi o klasyki typu Queen itd. (muzyka z duszą) na pewno nie zostanie zapomniana i zawsze będzie równie piękna.
malychd napisał/a:
P.S. po co mówić o przekazie skoro w dzisiejszych czasach mamy dużo młotków dla których przekaz kończy się na pustym biciu w tempie 140 z łatwą panną w objęciu i drinku w wypasionym klubie z koksem w kieszeni.
@Pan Mularz
Coś dla ciebie w moim gatunku
. Cover Pana Jana Sebastiana Bacha w wykonaniu Bucketheada.
Rapu raczej nie słucham w dużych ilościach, ale mogę polecić:
Coś dla ciebie w moim gatunku
Rapu raczej nie słucham w dużych ilościach, ale mogę polecić:
Chciałem sobie poczytać dyskusję na temat rapu, hip hopu itd. osób obeznanych w tym temacie, ale patrzę, że gimbusy potrafią tylko wysyłać linki z youtuba i nic więcej. Proszę was, jeśli nie macie nic ciekawego do powiedzenia, to po prostu zostawcie to innym.
zaliczać Jeden Osiem L do HH... świat się kończy...
złoty środek
złoty środek
nie no przecież rząd ma wpływ na pogodę i złośliwie oblodzili tory
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie