Główna Poczekalnia (2) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 8:55
Reakcja Siary
konto usunięte • 2012-07-28, 2:34
Na freestyle Eldoki.Jestem jak lobo.
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ulifont 2014-01-24, 1:12 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
WOJCIECH. 2014-01-24, 1:15
no tak, opóźnienie a postój to chyba nie są te same słowa? co do reszty, chyba nie ma sensu dyskutować, widać już przyzwyczaiłeś się do tego burdelu.
Zgłoś
lewoskrzydlowy 2014-01-24, 1:16 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Deathrun 2014-01-24, 1:29
Wojciech, nie przyzwyczaiłem się, absolutnie. Neguje coś co jest absurdalne. Coś co wiem, że jest bezpośrednią przyczyną zaniedbania człowieka. Ale kurcze. Pogodę winić? Montreal przez tydzień dochodził do siebie po gołoledzi. Nikt tam na nikogo winy nie zwalał. Ludzie sobie po prostu pomagali. A stosunek PKP do klienta? Było kiedyś takie powiedzenie "Chama ze wsi wypędzisz, ale wsi z chama - nigdy". Ja bym zastosował to do dzisiejszych przewoźników, z odpowiednim komentarzem. Konkluzja moja = Bieńkowska, chociaż rządu PO -po tych paru latach głosów oddanych- nie cierpię, to to jest normalna prawdziwa BABA. Słynę z durnych porównań, ale jak mi Babcia kiedyś powiedziała jak skaleczyłem się w kolano, że na takie bóle umierają srule, to takie samo stanowisko mam do tejże sytuacji. Tym bardziej na sadisticu mogę otwarcie napisać to co napisałem. O!

Mimo wszystko, kolego (jeżeli mogę) życzę jak najmniej takich dupnych sytuacji.
Zgłoś
nanab 2014-01-24, 1:36 2
4000 pociągów wyjechało, utknęły 2 TRAGEDIA!!!
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-24, 2:38 2
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-24, 11:48
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-24, 15:39
Zgłoś
Kubas1993 2014-01-24, 18:19 1
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-25, 6:43
benzyna z Wawy do Gdańska wychodziło około 150 zł
Zgłoś
tranzystor 2014-01-25, 20:02
Zgłoś
ROBSON927 2014-12-24, 8:48 11
Zgłoś
konto usunięte 2014-12-24, 9:39
Zgłoś
zonk 2014-12-24, 9:49 1
Już kij z Lisowską. Bardziej wkurza nachalna kampania mediaexpert. Ostatnio potrafią ich puścić kilka razy w ciągu jednego bloku reklamowego.
Zgłoś
konto usunięte 2014-12-24, 10:30
Dokładnie ! Szlag mnie trafia jak już ją słyszę, kur% co minutę 3 reklamy mediaszajsu .
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem