Ciekawe co będzie szokować współczesną młodzież za 50 - 70 lat w tego typu programach. Pozdro

MPas napisał/a:
Ciekawe co będzie szokować współczesną młodzież za 50 - 70 lat w tego typu programach. Pozdro
Suchary potomka Bongmana.
Ten serial ocieka zajebistością i tyle na temat.
podpis użytkownika
Życie jest sadistic.
A tam p🤬lenie, ja tam oglądałem to jak miałem 8 lat i nie jestem tak pop🤬lony jak można się spodziewać. Odkąd miałem komputer i internet, a jednocześnie gry i filmy to karmiłem się brutalnością krwią i śmiercią. Uważałem, że w normalnych bajkach puszczanych np. na foxkids czy gdzie tam powinny być morderstwa. Bo zwykle bajki o bohaterach pokonujących złych ludzi bez morderstw było bez sensu. Pamięta ktoś "odlotowe agentki"? Kiedyś może nie myślało się na ten temat, ale komu przyszedł do głowy tak pop🤬lony pomysł, żeby stworzyć serial animowany dla dzieci opowiadający o tym jak trzy fajne dupy walczą z "terrorystami" pokroju "zlizywacza farb" czy "cheerleaderek, które nagle wygrywają zawody" czy coś w tym stylu. Tego nas mają uczyć bajki? Że źli ludzie lubią robić dziwne rzeczy? Jak dla mnie to dyskryminacja obłąkanych.
Dzieci zawsze patrzyły na przemoc i krew. Czy to my - pierwsze pokolenie internetu, czy to dzieci w średniowieczu oglądające stosy. Myślę, że pokolenie chowane w świecie bez przemocy będzie sk🤬ysyńsko brutalne w swojej naturze.
Dzieci zawsze patrzyły na przemoc i krew. Czy to my - pierwsze pokolenie internetu, czy to dzieci w średniowieczu oglądające stosy. Myślę, że pokolenie chowane w świecie bez przemocy będzie sk🤬ysyńsko brutalne w swojej naturze.
podpis użytkownika
www.feranos.eu

Happy Tree Friends ... kurde pamietam jak siedzielismy i smialismy sie kiedy renifer ukroił sobie nie ta noge

Piękne scenariusze... pamiętam jak w gimbazie oglądałem odcinek za odcinkiem.
podpis użytkownika

Kuj0n napisał/a:
Happy Tree Friends ... kurde pamietam jak siedzielismy i smialismy sie kiedy renifer ukroił sobie nie ta noge
![]()
Pamiętam, chyba drzewo mu przyj🤬o jedną nogę i odciął sobie drugą...

podpis użytkownika
Życie jest sadistic.

"Starzy ludzie"? 50+ to jeszcze nie starość
Chociaż z drugiej strony kilka lat temu tez bym tak napisał. Dziś widząc swoich coraz starszych rodziców, słowo stary jakoś podświadomie wypycham z mojego słownika.
Chociaż z drugiej strony kilka lat temu tez bym tak napisał. Dziś widząc swoich coraz starszych rodziców, słowo stary jakoś podświadomie wypycham z mojego słownika.
TomdeX napisał/a:
Pamiętam, chyba drzewo mu przyj🤬o jedną nogę i odciął sobie drugą...![]()
Co lepsze , up🤬lił ją sobie łyżeczką

Kuj0n napisał/a:
![]()
TomdeX napisał/a:
Pamiętam, chyba drzewo mu przyj🤬o jedną nogę i odciął sobie drugą...
![]()
czochu napisał/a:
Co lepsze , up🤬lił ją sobie łyżeczką
![]()
Dla tych co tego nie widzieli