Różne w przypadku białego i czarnego złodzieja.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:23
Konkluzja jest prosta.
Biały zgubił kluczyk czarny po prostu kradnie
Biały zgubił kluczyk czarny po prostu kradnie
castrol napisał/a:
Ale jaja
![]()
Ja bym i tak przeszedł koło dupy mi by to latało
Ahh ten wszechobecny elektorat platformy
Niech się czarny cieszy, że go nikt nie zastrzelił w trakcie kręcenia materiału.
Wow, co za odkrycie, istnieje coś takiego jak rasizm, niewiarygodne, jestem w szoku.
Nie bierzecie pod uwagę bardzo ważnej rzeczy-aury takiego "złodzieja". w takch sytuacjach ludzie
polegają na swoim przeczuciu, więc jeśli ktoś nie sprawia wrażenia złodzieja, kradnie w biały dzień, nie krempuje się i jest spokojny to nikt nie zwróci uwagi, jeśli będzie wysyłał sygnały żę robi coś niedopuszczalnego to ktoś zareaguje-ludzie są jak takie zwierzątka które "używają nosa", ci co są tego świadomi i potrafią to wykorzystać-zyskują(albo i tracą patrząc z innej strony...)
polegają na swoim przeczuciu, więc jeśli ktoś nie sprawia wrażenia złodzieja, kradnie w biały dzień, nie krempuje się i jest spokojny to nikt nie zwróci uwagi, jeśli będzie wysyłał sygnały żę robi coś niedopuszczalnego to ktoś zareaguje-ludzie są jak takie zwierzątka które "używają nosa", ci co są tego świadomi i potrafią to wykorzystać-zyskują(albo i tracą patrząc z innej strony...)
w Polsce by było " Daj 3 dychy to Ci pomogę"............ i pewnie jeszcze "wyjebka" na koniec nawet na te 3 dychy
Dziewie sie, czarnego o nic nie powinni pytac tylko od razu strzelac
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie