👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Pozytywnie nastrajający materiał. Dobrze, że od czasu do czasu nagrywanie kamerką nie ma uderzać w ludzi, a ukazać co nieco pogodnych obrazów.
To kierowca, który pamięta, że po wyjściu z auta także staje się pieszym.
Fajna sprawa, ja zawsze macham jak mnie ktoś puści, nieraz miałem "odmachane"
trzeba więcej takich pozytywów wprowadzać na ulicach, to może drogowego chamstwa ubędzie choć trochę.

Też tak robię i jak jade autem, w pewnym sensie uczę przechodniów na pasach, że należy mówić dziękuję, mówiąc głośno przy otwartej szybie "nie ma za co"...

@up Jest w tym to niezwykłe że czasem niewiele trzeba, aby choć troche pojawił się nam jak i zarówno drugiej osobie tzw. "banan" na twarzy. Jak widać niewiele trzeba aby choć na chwile sprawic komuś radość takim gestem.
Jeśli chcesz zdobywac jak to powiedziales: kase/lajki to lec krecic takie filmy, przeciez sam na to wpadles.
Bez jakiejkolwiek urazy.
Pozdro
Jeśli chcesz zdobywac jak to powiedziales: kase/lajki to lec krecic takie filmy, przeciez sam na to wpadles.
Bez jakiejkolwiek urazy.
Pozdro

A na chamów co się przeciskają między pieszymi na przejściu warto mieć parę kamieni w kieszeni.

@kujwdubie111 - nie potrafisz czytać ze zrozumieniem czy z premedytacją obracasz kota ogonem? Ja zadałem pytanie ale jeśli mają odpowiadać tacy jak ty, to uznajmy je za retoryczne.
Bez urazy.
Pozdrawiam.
Bez urazy.
Pozdrawiam.
osz Ty...
tylko czychasz,żeby se jakiegoś pieszego przepuścić i nagrać
tylko czychasz,żeby se jakiegoś pieszego przepuścić i nagrać

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie