I co było po tym "hip" no k🤬a!
podpis użytkownika
Come to papa
A czy wszyscy raperzy nie mogą tworzyć takiego ,,hip-hopu"?
● Homofobia jest ciężką chorobą psychiczną, która powinna być leczona pod przymusem.
● Cebulactwo to polska choroba narodowa.
podpis użytkownika
● Nie jestem rasistką. Nienawidzę wszystkich jednakowo.● Homofobia jest ciężką chorobą psychiczną, która powinna być leczona pod przymusem.
● Cebulactwo to polska choroba narodowa.
Za żarty z Magika jak zawsze piwo

podpis użytkownika
"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz
bloodwar napisał/a:
Za żarty z Magika jak zawsze piwo
![]()
Za żarty z magika czarny k🤬s w dupę

Jak można w ogóle mieć szacunek do ćpuna, który zostawił żonę i dziecko, bo go WKU ścigało? Zwykły sk🤬ysyn. A do "muzyki" też nic sam nie wniósł.
Ja bardzo przepraszam, ale czy ten koles czasami nie skoczyl jakies 10 lat temu? To czemu gimbusy zaczely sie teraz tym tak podniecac? Ciekawe jest to , ze prawdopodobnie autor wątka miał rok lub dwa kiedy opisywany artysta rozstał sie z zyciem.
No cóz - kiedy umierał Elvis Presley mialem 1,5 miesiąca - to daje mi pełne prawo zeby sie o nim wypowiadac....
No cóz - kiedy umierał Elvis Presley mialem 1,5 miesiąca - to daje mi pełne prawo zeby sie o nim wypowiadac....
bartnik1 napisał/a:
Ja bardzo przepraszam, ale czy ten koles czasami nie skoczyl jakies 10 lat temu? To czemu gimbusy zaczely sie teraz tym tak podniecac? Ciekawe jest to , ze prawdopodobnie autor wątka miał rok lub dwa kiedy opisywany artysta rozstał sie z zyciem.
Tyle w temacie.
-Haters Gonna Hate
Ps. Mój wiek jest wpisany w profil.
podpis użytkownika
Per aspera ad astra.