Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 19:25
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pseudolistonosz 2012-11-06, 0:12 7
Miczok13 napisał/a:

Realistyczność

Zgłoś
Nathaniel_Demerest 2012-11-06, 0:21 21
Przynajmniej w tej grze, menadżerka hojnie wynagradza ciężko przepracowane godziny:

Zgłoś
rusofil 2012-11-06, 0:39
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
adiemus36 2012-11-06, 0:54
Gta IV to najgorsza gra serii, właśnie przez ten realizm.
Zgłoś
Radysh 2012-11-06, 2:12
A idź pan w... Trzy razy zmieniłem konfigurację komputera od kiedy dostałem to coś w prezencie a to gówno dalej działa jak kicha przy zatwardzeniu.

rockface123 "Just cause 2" jest zajebiste!
Jakem stary cap to grałem w toto do momentu aż nie zaliczyłem wszystkich misji i nie odkryłem
wszystkich easter egg`ów.
Zgłoś
Azazel91 2012-11-06, 2:20
GTA 4 zabugowane? Źle działa? Pieprzycie i tyle. A Just Cause to przyjemna casualówka ale bez polotu
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-06, 8:12
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
adam89pl 2012-11-06, 8:17
@up Just Cause 2 to sandbox jak GTA
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-06, 8:27
@Azazel91

Źle działa, skoro na I5 IB 4.6GHz, GTX670 na taktach od 680 i 8GB pamięci gra potrafi zwolnić do 20-stu kilku FPS, a zazwyczaj jest około 40-50 (w takim BF3 na tym samym sprzęcie po włączeniu synchronizacji prawie cały czas jest 60FPS). Gra ma tragiczną optymalizację. Bugów też było sporo, ale patche poprawiły.
Zgłoś
ll_Mario_ll 2012-11-06, 12:15
@up -.- Już mam tego dość. Każdy beczy że ma 50rdzeni i mu dobrze nie działa. Przeczytacie wreszcie ze GTA4 to nie udany port z konsoli (ta gra nie miała w ogóle wyjść na PC) dlatego tak słabo działa na komputerach. I nie pomoże ci nawet HD6990. Trzeba się już pogodzić z tym że RAGE jest mniej kompatybilny z PC w porównianiu do Frostbite który także pochłania ogromną ilość zasobów.
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-06, 13:27
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-06, 13:34
Zgłoś
adiemus36 2012-11-06, 13:55
@up

On może powiedzieć to samo w drugą stronę - wolność słowa.
Zgłoś
slannesh 2012-11-06, 13:57
Macie prawdziwą realistyczność w GTA4
Cytat:

"Wygląda tak prawdziwie że można się pomylić z prawdziwością"

-jakby powiedział to klocuch

Mod na grafikę ENB Series
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-06, 13:59
Ej no, ale jakiego densa zajebistego zrobił pod koniec.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem