👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:09

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Boksery to zajebista rasa psów. Ledwo to odżyło i już mordkę cieszy i jest gotowe obślinić wszystko wokoło

Za uratowanie jej pupila powinna mu nie tylko obciągnąć to jeszcze wziąć z dupy do ust co naturalnie wiąże się z sodomizacją

Sadystycznie:
Widziałęm napis "szcześliwe zakończenie" ,moja mina:
moje myśli: Pewnie nie wstanie
A tu kuhwa wstał...
Normalnie:
Mi by się nogi ugięły ,jakby tak mój dostał zawału...
Widziałęm napis "szcześliwe zakończenie" ,moja mina:

moje myśli: Pewnie nie wstanie

A tu kuhwa wstał...
Normalnie:
Mi by się nogi ugięły ,jakby tak mój dostał zawału...

KULTYWATOR, spoko, gdybyś gdzieś na środku miasta umierał na zawał, żaden pies też by Cię nie reanimował... i obyś umarł na raka

-moj pies nie żyje!
-poczekaj, włączę kamerę a później mu pomogę...
-poczekaj, włączę kamerę a później mu pomogę...
Człowiek się wypieprzy, zrobi sobie krzywdę, zejdzie na środku ulicy - większość użytkowników jest zadowolonych.
Zwierzę się wypieprzy, zrobi sobie krzywdę, zejdzie na środku ulicy - większość użytkowników rozpacza nad jego losem.
Zamiast wrzucać na KULTYWATORA, zastanówcie się lepiej, czy jesteście ludźmi, czy psami...
Zwierzę się wypieprzy, zrobi sobie krzywdę, zejdzie na środku ulicy - większość użytkowników rozpacza nad jego losem.
Zamiast wrzucać na KULTYWATORA, zastanówcie się lepiej, czy jesteście ludźmi, czy psami...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie